Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KamisK
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2018 8:18 pm Temat postu: Budowa domu |
|
|
Tematy odnośnie budowy domu czy różnych firm, które są nam niezbędne przy takiej budowie pojawiają się dosyć często. Ja chętnie pomogę Wam , jeśli chodzi o wybór firmy, która zamontuje zbiornik na szambo betonowe. Tutaj znajdziecie wszystkie namiary www.szczelneszambabetonowe.com.pl . Według mnie największą zaletą firmy jest to, że oferują darmowy montaż i zapewniają cała niezbędną dokumentację, czyli sami tak na prawdę nie musimy się o nic martwić poza dograniem odpowiedniego terminu na taki montaż. |
|
Powrót do góry |
|
 |
merida21
|
Wysłany: Nie Lis 18, 2018 5:22 pm Temat postu: |
|
|
Według mnie przy budowie takiego domu ważny jest projekt instalacji elektrycznej. Sama konstrukcja jest kluczowa, ale wiele rozwiązań energooszczędnych ma bezpośredni związek z odpowiednim zarządzaniem energią elektryczną. Jeśli chcesz mieć pewność, że instalacja będzie niezawodna i w pełni funkcjonalna zleć jej projektowanie jakieś profesjonalnej firmie zajmującej się elektryką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maycek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
netefix
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2018 2:21 pm Temat postu: |
|
|
O kanalizacji warto myśleć na każdym etapie budowy domu Również gdy zostanie on wybudowany, wtedy warto dbać o regularne przeglądy kanalizacji, o utrzymanie jej w dobrym stanie - http://lesgaz.com. To znacznie prostsze i tańsze niż naprawa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikabert90
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2018 9:19 am Temat postu: |
|
|
netefix napisał: | O kanalizacji warto myśleć na każdym etapie budowy domu Również gdy zostanie on wybudowany, wtedy warto dbać o regularne przeglądy kanalizacji, o utrzymanie jej w dobrym stanie |
Zgadzam się z Tobą, warto przede wszystkim raz na jakiś czas decydować się na profesjonalne czyszczenie kanalizacji. My we Wrocławiu korzystamy z oferty firmy https://jotka-hydraulik.pl/czyszczenie-kanalizacji-wroclaw/, jeśli jednak jesteście z innych okolic, to na pewno też ktoś dobrzy się u Was znajdzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
joannamelc
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2018 10:33 am Temat postu: |
|
|
A czy znacie dobre firmy, które montują dźwigi dla niepełnosprawnych? Potrzebuję zewnętrzną windę w domu jednorodzinnym, który planuję Proszę o info w wiadomości prywatnej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nawicia
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2018 12:11 pm Temat postu: |
|
|
Podstawą w budowie domu jest powstanie idealnego planu budowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ziutka
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2019 5:16 pm Temat postu: |
|
|
Według mnie to za dużo roboty :p Dlatego z mężem zgłosiliśmy się do biura nieruchomości abc dom które wyszukało nam świetne oferty  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MonikaRab
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2019 12:48 pm Temat postu: |
|
|
Cześć,
jeśli szukacie kalkulatora, który pomoże obliczyć Wam koszty budowy domu to polecam zajrzeć na https://new-house.com.pl/. Mnie udało się postawić dom niewielkim kosztem, zastosowałam ekologiczne rozwiązania i jestem bardzo zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lenak9
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2019 11:25 am Temat postu: |
|
|
W swoim domu mozemy miec najnowsze rozwiazania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sonof4
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2019 11:07 am Temat postu: |
|
|
Chcielibyśmy zaniedługo się zabrać za budowę naszego domu <3 dzięki za wszystkie informacje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Telus
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2019 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Też planuję budowę domu na wiosnę na niedawno kupionej działce. W związku z tym mam do was pytanie, jaki wykorzystywaliście u siebie beton na strop? Może będziecie w stanie podpowiedzieć mi gdzie najlepiej go kupić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Benioo
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|