Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamyl87
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 11:25 am Temat postu: pożyczka na 12 miesięcy? |
|
|
Witam wszystkich, co Państwo sądzą o pożyczce na 12 miesięcy? Niestety wyskoczył mi nieplanowany wyjazd, dotyczący mojej pracy. Nie przewidziałem tego i dlatego myślę o niewielkiej pożyczce najlepiej na rok. Szukałem w Internecie, jeszcze nie kontaktowałem się z żadnym bankiem, konsultantem itp. Znalazłem tutaj https://pozyczkolog.pl/pl/pozyczka-na-12-miesiecy-ranking-pozyczkologpl kilka ciekawych opcji. Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Proszę o opinie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MartinBic
|
Wysłany: Wto Mar 26, 2019 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Hej, zobacz sobie tutaj szybka pożyczka masz rozne oferty w tym na 12 miesiecy rowniez. polecam mocno ta strone  |
|
Powrót do góry |
|
 |
taniaa
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2019 10:03 am Temat postu: |
|
|
Nie ufam takim szybkim i łatwym pożyczkom. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kofi88
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2019 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Chcąc zaciągnąć pożyczkę przez internet dobrze jest rozważyć zaciągnięcie pożyczki w www.aasapolska.pl . Wydaje mi się, że jest to bardzo Dobra opcja szybkiego podratowania budżetu domowego. Przynajmniej ja korzystam z takich opcji i jeszcze nigdy się na tym nie zawiodłam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pola35
|
Wysłany: Czw Mar 28, 2019 3:48 pm Temat postu: |
|
|
Każda pożyczka spłacona o czasie i z uczciwej firmy będzie oki. Osobiście brałabym w Kredyt OK, z tych firm pozabankowych co miałam styczność to oni najlepszą ofertę mi dali i najlepiej obsłużyli. W Oddziale w Warszawie brałam, bardzo szybko, minimum formalności dosłownie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdaM
|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2019 4:30 am Temat postu: |
|
|
Myślę, że w takiej sytuacji tylko chwilówka tutaj dowiesz się więcej kto może się o taką starać, jakie ma plusy i jakie minusy takie rozwiązanie. Dla banków osoba z wpisem w BIK nie jest wiarygodna i uzyskanie u nich pożyczki będzie bardzo mało prawdopodobne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
koffi
|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2019 7:23 pm Temat postu: |
|
|
Ja szczerze mówiąc nie ufam tym dłuższym pożyczkom. Ciekawe ile w takim razie wynosi RRSO przy tych 12 miesiącach.. Jak już coś to prędzej pożyczam na jakieś 3 miesiące. To tak moim zdaniem jest w sam raz. Taka oferte już jakiś czas temu znalazłem w Kredyt1000 i zdążyłem już pożyczyć łącznie 5 tysięcy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gregsonix1
|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2019 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Na 12 miesięcy może być ciężko wziąć chwilówkę do 500 zł chyba, że chcesz więcej pożyczyć. Ogólnie rzecz biorąc chwilówki są bardziej na chwilę czasu, a nie na rok. Jeśli chcesz coś na taki okres to podejdź do banku po pożyczkę albo jakiś kredyt. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tosinka
|
Wysłany: Pon Kwi 08, 2019 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Najczęściej biorę szybkie pożyczki na 10 do 12 miesięcy. Dłuższym terminem nie jestem zbytnio zainteresowany. Raty ciągną się jak flaki z olejem, a ja chce mieć szybko wszystko pospłacane. Gdybyście chcieli poczytać ciekawe artykuły o finansach to proponuję zajrzeć tutaj https://ofinansach24.pl/programy-ktore-pomoga-zarzadzac-twoim-budzetem/ To bardzo ciekawy i pouczający blog. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grolsch
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2019 6:26 pm Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie zgadzam się ze swoją poprzedniczką i również zachęcę do poszerzania swojej wiedzy w zakresie finansów, z tym że ze swojej strony mogę polecić blog finansowy https://finrada.pl/darmowe-chwilowki . Znajdziecie tam naprawdę wiele ciekawych porad i informacji na temat jakim są darmowe chwilówki lub kredyt przez internet. Wydaje mi się, że dzięki temu można podjąć w pełni świadomą i racjonalną decyzję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
anna_em
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2019 12:12 pm Temat postu: |
|
|
Myślę, że pożyczka pozabankowa będzie w Twoim przypadku dobrym rozwiązaniem. Może jednak nie na aż tak długo? Warto wcześniej dowiedzieć się komu może pomóc pożyczka pozabankowa: https://www.latwykredyt.pl/blog/komu-moze-pomoc-pozyczka-bez-zaswiadczen. Znajdziesz tam dużo informacji, które myślę, że rozwieją wszystkie Twoje wątpliwości.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grolsch
|
Wysłany: Nie Lip 14, 2019 11:17 am Temat postu: |
|
|
Takie pożyczki są zdecydowanie do zaakcpetowania jak dla mnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18
|
Wysłany: Wto Lip 16, 2019 7:02 pm Temat postu: |
|
|
Różne bywają sytuacje prawda? Czasami lodówka się popsuje, czasami samochód... Czasami chcemy tylko wyremontować mieszkanie. Dlatego co robimy? Sięgamy po kredyty warszawa. Myślę, że warto korzystać z tego typu wsparcia finansowego. Jednak na początku też warto odwiedzić biuro finansowe Income Consulting, którzy doradzą nam, które pożyczki są godne uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciek390
|
Wysłany: Sro Lip 24, 2019 6:39 am Temat postu: |
|
|
Przeważnie te najprostsze i najszybsze chwilówki czy pożyczki są dostępne w czasie spłaty maksymalnie 30 dni. Ja ostatnio znalazłem stronę intratka.pl i okazało się, że u nich można pożyczać pieniądze z terminem spłaty nawet do 24 miesięcy. Polecam zajrzeć na tą stronę https://www.intratka.pl/jak-splacic ponieważ jeśli już się zdecydujemy na chwilówkę, to tam opisane są wszelkie procedury. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jagoda29
|
Wysłany: Nie Lip 28, 2019 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Zasadniczo większość z nas stanęła kiedyś w sytuacji, gdy szybko potrzebne były dodatkowe pieniążki, a niestety na ich wpływ na konto trzeba było poczekać. Dlatego też w takich przypadkach Smart Pożyczka będzie na pewno bardzo fajnym rozwiązaniem. Spłacając zobowiązanie w terminie, nie ponosimy żadnych opłat, a co więcej, możemy dostać nawet do 3 tysięcy złotych bez zbędnych formalności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|