Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hakunamatata
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2018 8:18 am Temat postu: Impreza integracyjna - nad jeziorem? |
|
|
Myślicie, że to dobry pomysł?
Szukam fajnych miejscówek.
Tutaj http://czystejeziora.pl/pojezierze-drawskie/102-jezioro-insko jest opisane jezioro Ińsko - może tam?
O czym warto pamiętać organizując taką imprezę właśnie nad jeziorem?
Jakieś cenne wskazówki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ajlar
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2018 10:42 am Temat postu: |
|
|
hmm no nie wiem czy to jest dobre miejsce na imprezę. Jesli zrobicie event poza miastem to trzeba zapewnić uczestnikom noclagi. My zawsze robimy imprezy w centrum Warszawy. Mamy tam sprawdzony klub. Impreza integracyjna w Loft44 to gwarancja sukcesu Wszystko jest zawsze dobrze zorganizowane, obsługa super a catering bardzo smaczny. Każdy wraca zadowolony  |
|
Powrót do góry |
|
 |
netefix
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2018 4:23 pm Temat postu: |
|
|
A ja uważam, że miejsce nie ma aż tak dużego znaczenia. Trzeba zadbać przede wszystkim o odpowiednią organizację. Ciekawaym pomysłem według mnie jest np. zainwestowanie w pokaz taneczny - http://www.ateliegrupa.pl. Dzięki temu impreza zostanie z pewnościąą zapamiętaana  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzaa
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2018 2:53 pm Temat postu: |
|
|
A co powiecie na klub New Orleans Club w Warszawie ? Wybralibyście się do niego paczką facetów, czy nie za bardzo? Z tego co wiem, poza ponętnymi tancerkami kusi także dobrym jedzeniem i dużym wyborem dań. No i ten klub ma doświadczenie w kawalerskich, więc i z takim spotkaniem by sobie poradził, hehe . |
|
Powrót do góry |
|
 |
dima
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2018 10:47 am Temat postu: |
|
|
Bardzo dobry pomysł, o ile:
- uczestnicy imprezy nie potopią się pod wpływem napojów wyskokowych
-posprzątacie po sobie
Jeżeli wszystko będzie kulturalnie możecie świetnie się zintegrować w malowniczej scenerii. _________________ baza do hybryd |
|
Powrót do góry |
|
 |
joana
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2018 10:56 am Temat postu: |
|
|
Jezioro to zawsze świetna opcja, więc pomysł moim zdaniem jak najbardziej na tak! |
|
Powrót do góry |
|
 |
iśka1
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2018 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Potwierdzam, super pomysł. Sama byłam na imprezie integracyjnej w Ośrodku Wiktorowo w kujawsko-pomorskim i właśnie wszystko urządzone na jeziorem, też molo tam jest. Oprócz muzyki, ogniska były też bardzo ciekawe gry i zabawy tematyczne. Wszyscy bez wyjątku super się bawili  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2018 11:17 am Temat postu: |
|
|
O brzmi naprawdę ciekawie. Myślę, że to świetny i oryginalny pomysł. Na pewno też będziesz potrzebować wyposażenia gastronomicznego na taką okoliczność, prawda? Zachęcam do zapoznania się z artykułem http://horecaservice.pl/wypozyczalnia-mebli-eventowych-krakow-katowice/ możesz tam dowiedzieć się wielu cennych informacji w tym kierunku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jedlińska
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2018 7:44 am Temat postu: |
|
|
W sumie dlaczego nie? Każdy pomysł może być dobry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sprawdzana
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2018 12:07 pm Temat postu: |
|
|
Możecie się również wybrać na przykład na gokarty w Krakowie . Z tego co wiem, wiele firm właśnie na takim torze organizuje przyjęcia dla pracowników, a wszystko po to, by po prostu się zintegrowali i jednocześnie wyszaleli. Wiadomo że dorośli również lubią się powyglupiać, a nie ma ku temu lepszej okazji, tak sobie myślę. Koszty nie są duże, a frajda, no ogromna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Izunia1
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2019 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Dobry pomysł impreza nad jeziorem, pod warunkiem, że jest ciepło. Jednak w lokalach też są świetne i niezapomniane imprezy. Ja byłam w Zamościu nie tak dawno, w http://salaimprezokolicznosciowych.pl/ . Przyjemny lokal na różne uroczystości. Dużo miejsca, więc się wszyscy bez problemu pomieściliśmy. Tańczyć też było gdzie, do rana impreza była. Takie to częściej mogą być. |
|
Powrót do góry |
|
 |
moonia22
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|