Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
elabarbara
Do³±czy³: 15 Mar 2017 Posty: 472
|
Wys³any: Sro Lip 25, 2018 4:51 pm Temat postu: Spotkanie biznesowe w Restauracji |
|
|
Zdarza mi siê, ¿e muszê w sprawach zawodowych spotkaæ siê na mie¶cie - najczê¶ciej jest to Warszawa bo tu mieszkam - i zawsze sprawia mi problem wybory konkretnego miejsca. Teraz te¿ szykujê siê na takie spotkanie z klientem i nie wiem do jakiej restauracji zaprosiæ, s³ysza³am ¿e elegancka jest restauracja Akademia. Czy macie w Wawie sprawdzone miejsca na spotkania "zawodowe" i na co zwróciæ uwagê kiedy wybieram lokal. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18
Do³±czy³: 06 Kwi 2017 Posty: 1153
|
Wys³any: Nie Sie 12, 2018 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio te¿ by³am na spotkaniu biznesowym, ale w warszawskiej restauracji Bubbles i bardzo cieszê siê, ¿e trafi³am w³a¶nie na to miejsce... Wszystko odby³o siê tam bez najmniejszych problemów. Obs³uga rzetelnie podawa³a nam dania i dba³a, ¿eby niczego nie zabrak³o. Co do posi³ków by³y one ¶wie¿e i aromatyczne. Klient by³ bardzo zadowolony, a to wró¿y dobr± wspó³pracê. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikabert90
Do³±czy³: 11 Gru 2016 Posty: 1531
|
Wys³any: Sro Lis 07, 2018 7:54 am Temat postu: |
|
|
Warto zadbaæ o to, ¿eby takie spotkanie biznesowe by³o udane. Dlatego te¿ warto wybraæ na nie jakie¶ fajne miejsce, np. dobry pensjonat. Poznañ oferuje na przyk³ad Go¶ciniec pod Brzozami, w którym panuje bardzo przyjazna atmosfera, a pozycje z menu restauracyjnego s± naprawdê przepyszne Spotkanie w takim miejscu na pewno zakoñczy siê sukcesem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MakiTaki
Do³±czy³: 23 Lis 2018 Posty: 4
|
Wys³any: Pi± Lis 23, 2018 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Na takie spotkania bardzo dobra jest Restauracja Estella Sam czêsto spotykam siê tam z partnerami biznesowymi. Maj± bardzo eleganckie wnêtrze i przede wszystkim wy¶mienit±, w³osk± kuchniê, któr± wszyscy siê zachwycaj±! |
|
Powrót do góry |
|
 |
radoslaw221
Do³±czy³: 05 Gru 2018 Posty: 5
|
Wys³any: Sro Gru 05, 2018 11:20 am Temat postu: |
|
|
Ja zawsze w sprawach biznesowych spotykam siê w restauracji. Dla mnie to jest normalne. _________________ monitoring wizyjny £od¼ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lusie2
Do³±czy³: 12 Lis 2018 Posty: 28
|
Wys³any: Pon Gru 10, 2018 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Mysle ze warto skontaktowac sie w tym celu z restauracja Ok WineBar we Wroclawiu http://www.okwinebar.com maj± przepiêknie wystrojony lokal i bardzo dobre swieze posi³ki |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdaM
Do³±czy³: 17 Lut 2016 Posty: 237
|
Wys³any: Wto Lut 25, 2020 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Na takie spotkania warto wybieraæ miejsca gdzie mo¿na zje¶æ potrawy inne ni¿ dotychczas. Z Wroc³awia zdarzy³o mi siê je¼dziæ dlatego na spotkanie a¿ do https://www.sekretypiwowara.pl/ i bardzo mi³o te wizyty wspominam. Dania pyszne, szczególnie cielêcina i pstr±g po izersku. A wystrój restauracji równie¿ zachwyca. Idealne miejsce na spotkania s³u¿bowe i organizacjê imprez. |
|
Powrót do góry |
|
 |
okon
Do³±czy³: 05 Lip 2016 Posty: 616
|
Wys³any: Pon Mar 23, 2020 10:04 pm Temat postu: |
|
|
Tutaj https://lesnydwor.pl/oferty/konferencje-warsztaty-spotkania-biznesowe jest ciekawe miejsce na spotkania biznesowe. Warto siê tam rozejrzeæ. My¶lê, ¿e je¶li chcecie postawiæ wysoko poprzeczkê, to Le¶ny Dwór bêdzie idealnym rozwi±zaniem. Na stronie znajdziecie konkrety. Oferta w tym zakresie jest naprawdê kompleksowa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
biznesowy12
Do³±czy³: 08 Mar 2020 Posty: 65
|
Wys³any: Czw Maj 21, 2020 9:55 pm Temat postu: |
|
|
Ja czêsto organizuje spotkania w restauracji https://www.graperestaurant.pl/ jest to dobre rozwi±zanie je¿eli trzeba siê spotkaæ z kim¶ kto przyje¿d¿a z daleka bo przy restauracji jest równie¿ hotel. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kalicki12
Do³±czy³: 09 Pa¼ 2015 Posty: 811
|
Wys³any: Sro Maj 27, 2020 12:17 pm Temat postu: |
|
|
A znacie takie miejsce na mapie Wroc³awia jak Restauracja Patio? Moim zdaniem to jedna z najlepszych restauracji we Wroc³awiu. Na stronie https://www.restauracjapatio.eu/ zapoznacie siê z ich ofert± i nowym menu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Renia807
Do³±czy³: 07 Cze 2020 Posty: 7
|
Wys³any: Nie Cze 07, 2020 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Zwróæ uwagê, ¿e nie wszystkie restauracje s± przystosowane na potrzeby spotkañ biznesowych |
|
Powrót do góry |
|
 |
marc.kovacek

Do³±czy³: 09 Cze 2020 Posty: 4 Sk±d: Rzeszów
|
Wys³any: Wto Cze 09, 2020 8:15 pm Temat postu: |
|
|
Na co zwróciæ uwagê przy wyborze odpowiedniej restauracji na spotkanie biznesowe? |
|
Powrót do góry |
|
 |
olszaa
Do³±czy³: 21 Gru 2015 Posty: 372
|
Wys³any: Sob Cze 13, 2020 12:02 pm Temat postu: |
|
|
to ju¿ lepiej chyba zorganizowaæ taki event w jakim¶ ekskluzywnym hotelu - grand lubicz w Ustce to na pewno fajne i ciekawe miejsce na tego typu eventy. Ja znam ten hotel, bywa³am tam wielokrotnie prywatnie i biznesowo i zawsze spe³niali moje wszystkie oczekiwania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wabbily
Do³±czy³: 10 Lis 2020 Posty: 48639
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wabbily