Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Orlowska
|
Wysłany: Czw Lut 22, 2018 12:31 pm Temat postu: jak schudnąć |
|
|
Myślę, że jeśli chodzi o dobre przepisy na lepsze trawienie, to znajdziecie je na tym blogu – https://arturtopolski.pl/category/trawienie/ . Moi zdaniem można znaleźć tutaj naprawdę sporo skutecznych porad odnośnie zdrowego żywienia, więc może również i wam ten blog się spodoba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
natasza8403
|
Wysłany: Pią Lut 23, 2018 1:41 pm Temat postu: |
|
|
Polecam dietę Dąbrowskiej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
SUPERMEN12

|
Wysłany: Pon Mar 05, 2018 1:54 pm Temat postu: Dieta Dukana |
|
|
Ja polecam dietę Dukana , albo coś podobnego. Węglowodany zredukować do min, dużo białka, regularne ćwiczenia . _________________ Jeżeli chcesz się przekonać jak świetne są efekty endermologii
, zapraszam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
loka
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2018 2:46 pm Temat postu: dieta |
|
|
ja bym nie przesadzała z dietami. Wiosna idzie, trzeba się poruszać. Świeże soki warzywno-owocowe będą dobrym detoksem  _________________ Krakow-zwiedzanie.pl - Zwiedzanie Krakowa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adrianek
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2018 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Każdy organizm jest inny wiec zalecam spersonalizowaną dietę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MałaBiedronka
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2018 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Regularne ćwiczenia i zbilansowana dieta. To chyba najlepszy i najbardziej skuteczny sposób na zrzucenie wagi.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bierendaa
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2018 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Chyba każdy zna te dwa składniki sukcesu i nie jest to żadną tajemnicą. Jednak klucz tkwi w sposobie, odpowiedniej motywacji i połaczeniu diety, zdrowego trybu życia ze swoją pracą i domowymi obowiązkami. Jeżeli chodzi o mnie to jest to mega ciężkie zadanie. Z tego powodu tez zastanawiam się nad ułatwieniem sobie zadania i skorzystania z propozycji od https://masterdieta.pl/miasta/krakow czyli diety pudełkowej. Wiele osób może na tym bardzo skorzystać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Analityk2
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2018 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z stwierdzeniem, że jeśli chcemy schudnąć, to należy zadbać zarówno o dietę, jak i o ćwiczenia. Będąc u diabetologa dowiedziałem się, że problemem jest duża zawartość cukru w produktach. Przechodząc na dietę wybierałem aspartam produkty. Smak nie zmieniał się, ale zawartość cukru znacznie, bo aspartam nie posiada kalorii co za tym idzie nie jest szkodliwy. Po skończonym odchudzaniu dalej wybieram te same produkty i czuję się zdrowo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wdabrowska
|
|
Powrót do góry |
|
 |
welso
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2018 8:27 pm Temat postu: |
|
|
duzo silowni polecam _________________ Opinie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jesciza
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2018 3:00 pm Temat postu: |
|
|
Ja poleciłbym skorzystanie z usług trenera personalnego |
|
Powrót do góry |
|
 |
helly
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2018 4:15 pm Temat postu: |
|
|
Dużo sportu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kokosan
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maycek
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2018 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Sposobów na zrzucenie zbędnych kilogramów jest od groma. Najlepiej jest połączyć odpowiednio zbilansowaną dietę z ruchem... Nie mając czasu na samodzielne przygotowywanie posiłków warto jest skorzystać z oferty firmy http://masterdieta.pl/blog/ specjalizującej się w oferowaniu cateringu dietetycznego w pudełkach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MatiSiwka
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2018 3:27 pm Temat postu: |
|
|
Ja słyszałem, że przy odchudzaniu bardzo pomocny może się okazać aspartam. Co to jest? Zamiennik cukru, czyli już jakiś plus. Niestety nie wiadomo dlaczego substancja ma taką złą opinię. Warto zajrzeć tutaj https://ulicaekologiczna.pl/kuchnia/aspartam-podejrzana-slodycz i dowiedzieć się pary ciekawych informacji na ten temat  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|