Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelinka708
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2017 1:06 pm Temat postu: egzamin zawodowy |
|
|
Witajcie, wielkimi krokami zbliża się bardzo ważne dla mnie wydarzenie a mainowcie egzamin zawodowy oraz matura. Jeśli chodzi o wagę tych dwóch egzaminów ważniejszy jest dla mnie zdecydowanie ten 1 bo to z nim wiążę swoją przyszlość i jest mi potrzebny aby dostać pracę w jednej z restauracji w moim mieście, w której bardzo chciałabym pracować. Czasu jest jeszcze sporo ale chcę mieć pewność , że jestem wystraczająco dobrze przygotowana do tego wydarzenia. W związku z czym dziś przejrzałam kilka stron internetowych w celu znalezienia jakiegoś kursu i tak natrafiłam na http://sklep.wsip.pl/egzaminy-zawodowe/ książkę. Myślę, że pomoże mi nieco w tej walce. A co Wy sądzicie o tym ? Czy ktoś z Was kupował takie książki do nauki do ezaminu zawodoweo?
Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
murarz57
|
|
Powrót do góry |
|
 |
edizep
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 1:47 pm Temat postu: |
|
|
hej |
|
Powrót do góry |
|
 |
DominikaD28
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2019 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli rzeczywiście chcesz dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego, to ze swojej strony mogę polecić Ci abyś również sprawdził propozycje kierunków w szkole policealnej Cosinus, która przede wszystkim wyróżnia się profesjonalizmem w zakresie prowadzonych zajęć oraz przygotowaniem do końcowego egzaminu kwalifikacyjnego z OKE. Ja byłam u nich na kierunku opiekun medyczny w Warszawie i bez większych kłopotów go zdałam, a teraz pracuje już w zawodzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|