Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
timeshoes
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2017 1:02 pm Temat postu: Prezent dla męża |
|
|
Witam, w grudniu mój mąż skończy 26 lat z tego powodu chciałabym kupić mu porządne buty za zimę.Chciałbym żeby były to ciepłe buty, zabezpieczające przed wilgocią, a zarazem aby się fajnie prezentowały.
Zdecydowałam się również, że zamówię je przez internet tak, aby dotarły do domu w dniu jego urodzin.Bardzo lubię robić tego typu niespodzianki.Zresztą mój mąż również lubi mnie zaskakiwać.Mam mały dylemat, bo nie mogę się zdecydować na konkretny model, a znalazłam stronę gdzie wybór jest duży
https://www.butyraj.pl/pol_m_Buty-Meskie_Buty-zimowe-meskie-181.html
Z chęcią doradzę się Was w tej sprawie, który model byście mi polecili?
Dodam tylko, że myślę o czarnych butach, ponieważ mąż ma czarną kurtkę i fajnie by się komponowały z kurtką.Czekam na wieści od Was.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mrukwa
|
|
Powrót do góry |
|
 |
netefix
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lakome82
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2017 4:32 pm Temat postu: Pięknie wyglądać |
|
|
Chcesz pozbyć się swoich rozstępów? Świetnie się składa ponieważ usuwanie rozstępów lublin właśnie stworzone dla Ciebie. Sama skorzystałam i polecam! Niesamowite efekty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olszaa
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2017 9:24 am Temat postu: |
|
|
Z prezentami często jest problem Ja już tyle rzeczy podarowałam mojemu mężowi, że czasami naprawdę bardzo ciężko jest mi wymyślić coś nowego Wszystkie tradycyjne i klasyczne prezenty już były: od wyjścia na gokarty po nawet krawat czy skarpetki W tym roku na jego urodziny chciałam podarować mu coś co na pewno się mu spodoba i też przyda. Praktyczne prezenty są według mnie najlepsze Długo zastanawiałam się co by mu tu właśnie zakupić aż w końcu wpadłam na świetny pomysł: zegarek! Przecież to idealny prezent dla mężczyzny No i zaczęło się poszukiwanie odpowiedniego zegarka. Troszkę mi to zajęło, chodziłam po różnych sklepach, przeglądałam różne stronki. Ostatecznie zastanawiałam się nad dwoma modelami: Pulsar PU-PX3139X1 i Citizen Chrono AN3620-51E. wybór ostatecznie padł na ten drugi, tutaj możecie sobie zobaczyć jak on wygląda: https://www.e-zegarki.pl/zegarek-meski-citizen-chrono-an3620-51e. Moim zdaniem takie zegarki są uniwersalne, pasują do wszystkiego. Mąż był (i nadal jest) z prezentu bardzo zadowolony, nosi go codziennie czy to do pracy czy też na inne okazje, i zawsze mu pasuje ten zegarek do ubrania. Także jak się zastanawiacie nad prezentem dla swojego mężczyzny, to moim zdaniem zegarek sprawdzi się super. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawelek77
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2017 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Znam bardzo mało osób, które nie miałyby żadnego problemu z wyborem prezentu dla najbliższych osób. Ja chyba należę do osób, które bez pomocy innych nie są w stanie kupić niczego sensownego dla kogoś. Jeśli chodzi o prezent dla męża, to moim zdaniem dla faceta zawsze można kupić zegarek. Tutaj jest fajna ofertą zegarków Casio https://www.karkosik.pl/90-zegarki-casio-g-shock |
|
Powrót do góry |
|
 |
dexter190
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2017 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Może kup mu jakąś elegancką aktówkę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lammiss23
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2017 1:50 am Temat postu: |
|
|
Jeśli miałbym się wypowiedzieć co ja chciałbym dostać od swojej żony w prezencie, to wydaje mi się, że na pierwszym miejscu byłby portfel Ochnik. Zresztą sądzę, że każdy facet chciałby dostać taki w prezencie. Szczególnie elegancki facet! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bialyk
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2017 9:45 am Temat postu: |
|
|
Byłbym niezmiernie zadowolony z prezentu jakim jest maszynka do golenia OneBlade. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DanielaMT77
|
Wysłany: Czw Gru 14, 2017 9:28 am Temat postu: |
|
|
Sama stoje przed dylematem prezentu dla męża na święta. Zawsze kupowałam mu jakieś narzędzia, ale chyba już wszystko on ma, a nawet za duzo. Chcialabym kupić w tym roku coś bardziej oryginalnego. Znajoma podesłała mi sklep barberski https://afterbarber.pl/kategoria-produktu/pomady/ i myslalam czy coś takiego mu wlasnie nie kupić. Moze jakiś ciekawy zestaw do pielęgnacji brody? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Telus
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AnnaLis
|
Wysłany: Nie Gru 24, 2017 11:05 am Temat postu: |
|
|
ja Ci proponuje jakieś kosmetyki , ja takie zawsze rzeczy kupuję . Mąż mój uwielbia perfumy _________________ Zobacz na : Oferty Pracy : Next-Jobs |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solaris

|
Wysłany: Pon Gru 25, 2017 3:50 pm Temat postu: |
|
|
Mi się wydaje, że to zdecydowanie jest sprawa dla specjalisty. _________________ Wkrótce nadszedł sen i zamknął za mną ciężką ołowianą bramę - po drugiej stronie snów nie było. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2018 12:31 pm Temat postu: |
|
|
Czy wybierając kosmetyki na prezent dla mężczyzny zastanawiacie się jakich powinien używać czy tylko sukerujecie się zapachem, marką czy też ceną ? Ja zaczęłam zwracać uwagę co kupuję mojemu mężowi po przeczytaniu tego poradnika http://www.gminachorzele.pl/jakich-kosmetykow-powinien-uzywac-mezczyzna/ Wam też cię przyda trochę wskazówek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kakoja
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2018 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli decyduję się na zakup kosmetyków jako prezent to przede wszystkim kieruję się ulubioną marką osoby, którą obdaruję tymi kosmetykami. W przypadku tej niewiedzy wybieram kosmetyki bardziej naturalne, żeby były nie uczulające, bezpieczne, ale też gwarantujące wysoką jakość. Wszystkie te zalety mają kosmetyki ze https://sklep.barwa.com.pl/ i to one są przeze mnie najczęściej kupowane. Zresztą sama ich używam. Na cenę przy kupowaniu prezentów raczej nie zwracam uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|