FORUM:organizacja EVENTÓW - konferencji, szkoleń, imprez biznesowych i rozrywkowych
 
powrót do strony www.konferencje.com
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Toast or Crostini Ahead

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM konferencje.com Strona Główna -> catering
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JensenBreck



Dołączył: 26 Sie 2017
Posty: 160
Skąd: New york, new york

PostWysłany: Pią Paź 06, 2017 7:07 am    Temat postu: Toast or Crostini Ahead Odpowiedz z cytatem

When making toast or a crostini for say avocado toast or some other spread for a large party (200+ people) what would be the best method to prep ahead of time? Can the bread be toasted a day before and stored in a container and retain it's freshness and not be too hard or chewy?

I didn't find the right solution from the internet.
References:

https://cheftalk.com/threads/toast-or-crostini-ahead.94835/

Online Video Marketing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM konferencje.com Strona Główna -> catering Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group