Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ikon46
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2018 12:00 pm Temat postu: Mieszkanie - kupno |
|
|
Jak wybrać mieszkanie, jakie warunki powinien spełniać deweloper? Jestem w trakcie szukania odpowiedniego mieszkania dla mnie i dla mojej rodziny. Słyszałem o firmie Orion jak myślicie warto z niej skorzystać? Ma teraz sporo inwestycji więc jest duży wybór mieszkań http://orion.lublin.pl/inwestycje co sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
majewski
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2018 12:17 pm Temat postu: Profesjonalne wyjazdy dla firm z Bissole.pl |
|
|
Zachęcam do sprawdzenie oferty firmy https://bissole.pl/wyjazdy-integracyjne-dla-firm/, organizuje profesjonalne wyjazdy firmowe: integracyjne i motywacyjne. Od 12 lat specjalizujemy się także w wyjazdach typu incentive. |
|
Powrót do góry |
|
 |
justi
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2018 11:32 am Temat postu: |
|
|
Kupno mieszkania to rzeczywiście ciężka decyzja. Ja sama obecnie jestem na etapie rozglądania się i wybierania ofert. Czy możecie podrzucić nazwy jakiś firm, których mieszkania warto przejrzeć, bo to naprawdę solidni deweloperzy? _________________ Wszystkie potrzebne informacje w jednym miejscu - sprawdź na ifirma.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Majkel90
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2018 1:25 pm Temat postu: |
|
|
Akurat jeśli chodzi o mieszkania deweloperskie Mysłowice, w których mieszkam, mają parę fajnych miejscówek, w których inwestuje się w takie mieszkanka. Co do tego, w co warto zainwestować, to przede wszystkim trzeba sprawdzić w jakim stanie otrzymujesz mieszkanie (w sensie co w nim jest jak dostajesz klucze)ale też poczytaj opinie o deweloperze. Ja na przykład u tego naszego (http://www.domyslaskie.pl/) sugerowałem się tym, co ludzie o nich wcześniej mówili. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
maycek
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2018 5:37 pm Temat postu: |
|
|
Wychodzę z założenia, że chcąc kupić mieszkanie warto skorzystać z pomocy pośrednictwa nieruchomości. Takie biura zapewniają bezpieczeństwo transakcji. Jednym z nich jest http://estatedealer.net/ (na jego stronie internetowej można zapoznać się z jego aktualną ofertą). |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ajlar
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2018 7:19 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, że skorzystanie z pomocy pośrednika jest dobre. Przede wszystkim można liczyć na załatwienie wszystkich formalności a to naprawdę ułatwia zakup mieszkania. Ja zdecydowałam się na pomoc biura nieruchomosci123 opinie mieli bardzo dobre i faktycznie przy zakupie spisali się na medal. Dla mnie to było duże ułatwienie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
podpiszTo
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2018 10:09 pm Temat postu: |
|
|
Hmm, a nie myślałeś może żeby wziąć kredyt i wybudować od razu dom... ? _________________ szkolenia rodo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Antoni21
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2018 7:50 am Temat postu: |
|
|
Dom generuje bardzo dużo kosztów, o których niewiele osób ma świadomość. Właśnie dlatego mieszkanie może być lepszym pomysłem. Pamiętajcie tylko, by kupować od sprawdzonych deweloperów, takich jak http://www.ajsi.pl/ To da Wam pewność, że w mieszkaniu nie będzie żadnych ukrytych wad ani niedoróbek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
harmony
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2018 8:18 pm Temat postu: |
|
|
justi napisał: | Kupno mieszkania to rzeczywiście ciężka decyzja. Ja sama obecnie jestem na etapie rozglądania się i wybierania ofert. Czy możecie podrzucić nazwy jakiś firm, których mieszkania warto przejrzeć, bo to naprawdę solidni deweloperzy? |
W deweloperce nie pomogę ale jeśli interesuje Cie Warszawa to skontaktuj się z Eugeniuszem Jaworskim tel. 603 195 624. On już bardzo długo pracuje na rynku nieruchomości i bardzo dobrze zna dzielnice południowe, zwłaszcza Wilanów więc jeśli potrzebujesz czegoś blisko np. przedszkola czy szkoły to on pomoże Ci znaleźć coś odpowiedniego. U niego możesz liczyć na kompleksową pomoc, także jeśli chodzi o kwestie otrzymania kredytu czy przeprowadzki |
|
Powrót do góry |
|
 |
sams4321
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2018 2:28 pm Temat postu: |
|
|
To buy an apartment is very tough for an inexperienced person because I went from this situation it was very difficult for me and took me five months to find a decent apartment.After getting the apartment I did a lot of renovation work with my rooms their toilet is so ugly and dirty so I was updated it with new bathroom suites for small bathrooms Birmingham as well painted whole walls with white color of my rooms. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tatanka
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2018 6:19 am Temat postu: |
|
|
Chyba najważniejszą kwestią jest, to w jakim miejscu położone jest Osiedle.
Często myślę sobie, że super byłoby zamieszkać w cichym i spokojnym miejscu, na przykład na Osiedlu Front-Park apartamenty gdańsk stare miasto Jest to atrakcyjna lokalizacja z widokiem na Motławę, super miejsce dla tych, którzy cenią sobie spokój, a jednocześnie chcą być blisko wielkiego miasta i jego udogodnień. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gercia82
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2018 12:15 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli wyszukujesz wybornego domku to wybierz apartament w Pasiekach Komorniki. Komorniki to miejscowość pod Poznaniemw Wielkopolsce, jaka jest dedykowana dla ambitnych osób. Doskonała architektura i spokojna dzielnica to największy atut tegoż położenia. Transport jest tutaj dogodny dla nowego rezydenta. Gorąco polecam Pasieki-Komorniki.pl. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olszaa
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2018 9:34 pm Temat postu: |
|
|
My akurat kupiliśmy nowe mieszkanie w stanie deweloperskim w miejscowości Rowy. Nasz wybór padł na apartament Lubicz, który położony jest w świetnej lokalizacji. Myslę, że to była idealna inwestycja, poniewaz to mieszkanie będzie teraz idealne pod wynajem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stefan2219
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2018 11:57 am Temat postu: |
|
|
Obecnie nie kupował bym żadnego nowego mieszkania w tym kraju.Powodem jest to ze nie wiadomo jak się rozwinie sytuacja polityczna. _________________ Poradnik - pożyczki i programy partnerskie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oguras
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2018 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nie jesteś w stanie zapłacić takiego mieszkania, to pomyśl o kredycie. |
|
Powrót do góry |