Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Psztyczek
|
Wysłany: Pią Lip 25, 2014 1:13 pm Temat postu: W co się opłaca inwestować? |
|
|
W co się opłaca inwestować?
Złoto, srebro, monety, akcje, giełda?
co najmniej ryzykowne? |
|
Powrót do góry |
|
 |
asokalski
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2014 12:00 pm Temat postu: |
|
|
Na to pytanie nikt jednoznacznie nie odpowie. Bo jeśli by tak było to dawno ta okazja byłaby wykorzystana. _________________ Czy lubicie markizy w oknach ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
husarz457
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2014 3:18 pm Temat postu: |
|
|
Ja polecam inwestycje w nieruchomości- oczywiście jak się ma wystarczającą ilość środków na zakup nieruchomości. Mój znajomy kupił właśnie w Krakowie mieszkanie pod wynajem dla studentów. Wystarczy tutaj zobaczyć jak kształtuję się ceny za wynajem takiego mieszkania http://www.ihouse.pl/krakow/wynajem/mieszkanie . Jest to inwestycja na lata, a potem może być na przykłąd mieszkaniem dla naszych dzieci. [/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzechu
|
Wysłany: Czw Sie 14, 2014 2:38 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno w nieruchomości jak przez ostatnie kilka lat. Ponadto możesz inwestować w pośrednictwo sprzedaży stali. Mój znajomy zaczął oferować podkłady kolejowe wymiary Wylicza, przedstawia ofertę i zbiera dobrą kasę za to. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiotusin
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2014 11:11 am Temat postu: Re: W co się opłaca inwestować? |
|
|
Psztyczek napisał: | W co się opłaca inwestować?
Złoto, srebro, monety, akcje, giełda?
co najmniej ryzykowne? |
Z wymienionych w obecnych czasach złoto, srebro, monety. Akcje i giełda to troszkę ruletka, patrząć na bliski i daleki wschód - różnie może być. Przychodzi wojna - nie ma nic z dnia na dzień, w przypadku złota, co Ci się uda zatrzymać to masz. Może myślenie pesymistyczne, ale sam od jakiegoś czasu kupuje monety i małe sztabki. Mennica Staropolska ma bardzo dobry system dystrybucji i optymalne kursy zdecydowanie lepsze niż mieli w bankach jak kupowałem, zresztą można sobie porównać http://www.mennicastaropolska.pl/ I szczerze byłem zdziwiony bo myślałem,że trzeba kupować duże sztabki, a można kupić nawet takie jedno gramowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grajek
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2014 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem złoto. Widać to zwłaszcza w okresach zawirowań, bo jego ceny idą wtedy w górę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sunsin
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2014 11:53 am Temat postu: |
|
|
Ja się zgadza, że jak ktoś ma większe fundusze to inwestycja w nieruchomości może się opłacać. Szczególnie w tego typu co ma w ofercie http://www.pcg.pl/ . Nie ukrywajmy, ale ludzie coraz bardziej doceniają wysoką jakość kupowanych przez siebie produktów co sprawia, że nie tylko łatwiej takie mieszkania wynająć, ale również je sprzedać jeśli zajedzie taka potrzeba uzyskując przy tym dobrą cenę, bo popytu na pewno nie powinno zabraknąć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawelek77
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2015 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Inwestować najlepiej opłaca się w nieruchomości. Ja mam na razie kilka mieszkań, ale w ciągu kilku lat chcę kupić jeszcze kilka, żeby zabezpieczyć swoje dzieci i zapewnić im dobry start. Bardzo dobre mieszkania są w www.19dzielnica.pl, ale nie wiem, na które piętro się zdecydować. Jak myślicie, które będzie najlepsze? |
|
Powrót do góry |
|
 |
heloneida
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2015 12:23 pm Temat postu: |
|
|
A co sądzicie o crowdfundingu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ferdek89
|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2015 9:42 am Temat postu: |
|
|
Ciągle dużą popularnością cieszą się różnego rodzaju nieruchomości a zwłaszcza mieszkania np w stolicy które potem można wynająć za bardzo dobrą cenę. Jeśli interesuje Was ten temat do polecam http://www.19dzielnica.pl/element/wyszukiwarka-mieszkan Gdzie znajdziemy bardzo dobre oferty mieszkań na sprzedaż w Warszawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
janosek
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2015 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Ciekawym pomysłem są zakłady bukmacherskie, jeżeli tylko ma się czas, aby orientować się co słychać w branży warto zajrzeć na bet 365 Grać można po rejestracji, zabawa polega na obstawianiu wyników wydarzeń sportowych, kulturalnych, społecznych samemu się dokonuje wyboru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
powero
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2015 2:29 pm Temat postu: |
|
|
Nieruchomości to zawsze dobry pomysł na inwestycje!
Wydaje mi się, że najłatwiej byłoby za pomocą biura nieruchomości i bezpośrednio od dewelopera. Ostatnio bardzo ciekawą ofertę posiada ten deweloper- http://www.apartamentynaleczowska.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
janosek
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2015 7:22 pm Temat postu: |
|
|
nieruchomości są i będą zawsze dobra inwestycja. Co do tego nie ma watpliwości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marektop
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2015 7:26 pm Temat postu: |
|
|
ktos powyżej wspomniał o zakładach bukmacherskich. Oczywiście że mozna zarobic fajne pieniadze. ALe nie na zasadzie normalnego obstawiania wyników meczy , ale na tak zwanej giełdzie bukmacherskiej. potrzeba do tego troszeczke wiedzy i przyzwyczajenia jak poruszac się na giełdzie aby mozliwie dobrze sprzedac swoje zakłady. Ale dla osób kochających sport jest to naprawde doskonała zabawa i na dodatek może stać się niezłym źródłem dochodów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
janosek
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2015 7:27 pm Temat postu: |
|
|
słyszałem o tym ale jakos nigdy nie mogłem zabrać sie do tego aby pojąc tajniki jak to wszystko przebiega. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|