Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
antoni
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2014 10:55 am Temat postu: Prezent dla żony |
|
|
Jeśli nie macie pomysłu na prezent dla żony z okazji urodzin, rocznicy ślubu lub na święta to zapamiętajcie sobie tą stronkę http://www.chiara-online.pl ponieważ znajdziecie tak wszystko to co kobiety lubią najbardziej.
Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
orzel69
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2014 7:44 am Temat postu: |
|
|
Łał, przepiękne niektóre torebki i buty, ale ceny.... masakra:D choćbym nawet chciał sprawić żonce taki prezent to mnie na niego nie stać, może kiedyś. _________________ obieraczka do jabłek
trufla czarna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lucy00
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2014 3:16 pm Temat postu: |
|
|
A nie lepiej,żeby sobie sama wybrała?
bo możesz nie trafic w gust  |
|
Powrót do góry |
|
 |
julianomak
|
|
Powrót do góry |
|
 |
albertxx
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 1:09 pm Temat postu: |
|
|
albo sexy bieliznę lub przebranie na http://www.sisi.pl to bardzo racjonalny prezent,a na dodatek z obopólną korzyścią |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wacekstanczyk
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2014 10:33 am Temat postu: |
|
|
Bieliznę to kobieta sama powinna sobie kupować O: |
|
Powrót do góry |
|
 |
domino
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2014 9:28 am Temat postu: |
|
|
Hmm...czy ja wiem czy bieliznę kobieta powinna sobie sama kupować? Ja tam ucieszyłabym się z takiego prezentu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
heloneida
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2014 10:02 am Temat postu: |
|
|
Ja też myślę, że kobieta powinna jednak kupować sobie bieliznę sama. Mężczyźnie raczej ciężko byłoby trafić z rozmiarem. Wydaje mi się, że lepszą opcją byłby bon upominkowy do ulubionego sklepu z ubraniami lub do kosmetyczki, sprezentowany w koszyczku z papieru z dodatkiem pysznych czekoladek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Delmian
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2014 5:47 pm Temat postu: |
|
|
może wymarzone buty? _________________ Stylowe kinkiety mosiężne |
|
Powrót do góry |
|
 |
ulalegowicz
|
Wysłany: Pią Lip 11, 2014 3:15 pm Temat postu: |
|
|
Żona będzie bardzo mile zaskoczona jak dasz jej ulubiony babski prezent - jakiś fajny zabieg pielęgnacyjny. Zobacz na portalu LadyTime.pl jak wiele różnych zabiegów można zamówić po korzystnych zniżkowych cenach w całej Polsce. Wybierz coś blisko domu. Tu link: http://ladytime.pl/warszawa/tanio. Zauważ, że możesz sobie wyświetlić zabiegi wg najniższej ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzechu
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2014 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Sam powinieneś wiedzieć co lubi Twoja żona  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olgierd5
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2014 7:44 am Temat postu: |
|
|
Dla żony najlepszy jest zabieg masażu ciała bądź bielizna lub koszula nocna. _________________ Wiecie,że komponowanie muzyki do reklam nie jest wcale proste? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Makswspanialy
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2014 9:03 am Temat postu: odp |
|
|
Pomysł z zabiegami czy masażem wydaje mi sie bardzo trafiony:)
A jak jeszcze weźmiesz te zabiegi, relaksy czy inne w hotelu w którym będziecie razem to już w ogóle może byc bardzo romantyczny początek miłego wieczoru;)
Co do takich hoteli ze strefą wellness to w tańszych cenach możesz jakieś wyszperać w bazie http://www.hotele.pl/ (tanie rezerwacje online) |
|
Powrót do góry |
|
 |
targar
|
Wysłany: Pią Lip 18, 2014 11:35 am Temat postu: |
|
|
dokładnie kobieta się bardzo ucieszy jak będziesz przy niej i oboje się zrelaksujecie w jakimś spa do tego jakaś kolacja. Albo jak chcesz zabłysnąć to sam naucz się masażu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
szymoneska
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2014 5:26 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem ubrania są tym, na czego nadmiar nie narzeka żadna kobieta. Najlepszym pomysłem wydaję się być zakup jakiejś sukienki. Jestem pewna, że lubisz, gdy Twoja żona zamiast dżinsów zakłada jakąś mini. Bardzo kobiece i podkreślające figurę są sukienki fokus. Z pewnością wybierzesz spośród nich idealną kreację dla swojej żony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|