Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aleksandra30

|
Wysłany: Pon Sty 13, 2014 8:48 pm Temat postu: Księgowa przez internet? |
|
|
Interesuje mnie pojęcie prowadzenia księgowości przez internet - jak np z http://www.infakt.pl/ksiegowa_przez_internet , czy ktoś z was może korzysta z takiej formy rozliczania się z fiskusem, czy może jeszcze nie albo ma w planie?
Ciekawa jestem jak to wszystko wygląda jak już się ma "księgowość online" i czy faktycznie tak ułatwia prowadzenie rachunków? |
|
Powrót do góry |
|
 |
henryk3
|
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 8:18 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem lepiej mieć realną księgową - bo z US nigdy nie wiadomo! _________________ materace na wymiar
materac 160x200 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mnuwak
|
Wysłany: Sob Lut 08, 2014 7:52 pm Temat postu: |
|
|
Ja mogę polecić tanie biuro rachunkowe Warszawa oni prowadzą księgowość za nie duże pieniądze. Warto skorzystać i również przez internet. Ja jestem z innego miasta oni z innego i nic nie trzeba przywozić itd _________________ Pojedź na wyprawy nurkowe , a może wykonaj
botox radom za promocyjną cenę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
milenkas22
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2014 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Dołączam się. Lepsze będzie biuro rachunkowe Będzin niż takie przez internet. Oni prowadzą księgowość po niewielkich kosztach, co w dzisiejszych czasach jest niezmiernie ważne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szymoneska
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 10:10 am Temat postu: |
|
|
Ja skorzystałam ze stacjonarnej obsługi księgowej, ale taka e-księgowość to bardzo wygodne rozwiązanie i zwykle tańsze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
antoni
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2014 9:37 am Temat postu: |
|
|
Tak to dobry wybór, ja też korzystam z takich usług, ponieważ posiadam wirtualne biuro na http://www.biuro-excelio.pl gdzie wiele formalności i porad załatwiają tam za mnie.
polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
farezollcia3
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Noname19
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2014 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Tak, biuro rachunkowe i dzięki temu masz spokój. Jak masz 1 księgową i się pomyli to jest problem, a tak to są ubezpieczeni. _________________ warszawa bemowo szkoła kierowców |
|
Powrót do góry |
|
 |
stonka
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2014 6:56 pm Temat postu: |
|
|
No dobra fajnie ładnie itd. A jakieś konkrety ile to to kosztuje? Dajcie przykłady takiej księgowości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiotusin
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2014 11:23 am Temat postu: |
|
|
stonka napisał: | No dobra fajnie ładnie itd. A jakieś konkrety ile to to kosztuje? Dajcie przykłady takiej księgowości. |
Nikt Ci nie powie ile to kosztuje, bo wszystko zależy jak dużo się dzieje w Twojej firmie im więcej tym pewnie cena wzrasta. Co do wyboru jakiegoś biura rachunkowego najlepiej wejść sobie na Tax credit wypełnić forumlarz - http://www.taxcredit.pl/ oni weryfikują i przesyłają propozycję biura w waszym regionie. Na pewno dobre pod tym względem, że współpracują z firmami, które już na danym rynku mają jakąś renomę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mazak

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2014 11:32 pm Temat postu: |
|
|
Ja korzystam z księgowości online i jestem bardzo zadowolony. Na początku nie byłem do końca przekonany czy taki program księgowy to w pełni bezpieczne rozwiązanie i obawiałem się, że np pominę jakieś rozliczenia, ale cieszę się, że się odważyłem, bo teraz już nie wróciłbym do tradycyjnej księgowości. Zdalnie wychodzi dużo taniej poza tym to naprawdę wygodne rozwiązanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kajtek89
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2015 9:22 am Temat postu: |
|
|
Ile średnio płacicie za usługi księgowości? Mnie przydałby się dobry doradca podatkowy katowice przy rozliczeniach i szukam czegoś z sensowną ceną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tycjan

|
Wysłany: Czw Lut 12, 2015 7:55 am Temat postu: |
|
|
U mnie księgowość prowadzi firma http://www.roedl.com/pl/pl/
Ale to tylko jedna ze świadczonych przez nich usług, bo zapewniają też ceny transferowe, audyty finansowe i wiele innych.
W sumie nie ma to dla mnie znaczenia, czy wszystko zostałoby załatwione w formie online, czy przez biuro stacjonarne. Najważniejsze, żeby było dobrze po naliczane i zaksięgowane, no i żeby takie biuro czy osoba miało wykupione ubezpieczenie w razie czego, bo jeśli się pomylą, to chciałbym jakoś odzyskać pieniądze za karę z urzędu. Dlatego zawsze przede wszystkim na to patrzyłem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poldek
|
Wysłany: Czw Lut 12, 2015 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Cena zależy od wielu czynników. _________________ Lux Interiors |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rataga
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2015 11:42 pm Temat postu: |
|
|
U mnie się to sprawdziło. Z moim biurem rachunkowym online działamy na tej platformie https://mojebiuro24.pl/ Oszczędzamy nawzajem swój czas i jestem wreszcie na bieżąco ze swoją dokumentacją. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|