Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ciara.mitchell
|
Wysłany: Sro Paź 16, 2019 8:33 am Temat postu: |
|
|
Ja bardzo lubię aktywny wypoczynek, najbardziej się relaksuje podczas spacerów z psem po parku - taka forma wypoczynku najbardziej mi odpowiada. |
|
Powrót do góry |
|
 |
radoslavvef
|
Wysłany: Sro Paź 16, 2019 9:48 am Temat postu: |
|
|
Ja po pracy dopiero nabieram energii do życia, więc uprawiam różne sporty |
|
Powrót do góry |
|
 |
agata39
|
Wysłany: Pią Paź 25, 2019 8:33 am Temat postu: |
|
|
po pracy to często ide na trening a potem się kładę do wyrka i się relaksuję przed tv, jak teraz mam fajny pakiet z ponad 150 kanałami od upc https://www.upc.pl/internet/promocje/oferta-specjalna/ to kurcze chce się wszystko oglądać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
misku
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KacperLuty
|
Wysłany: Pon Paź 28, 2019 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Myślę, że wiele ludzi ma różne metody na odpoczynek po pracy. Moja metoda jest połączona z moim hobby. Po prostu biorę aparat i uciekam do parku cykać różne zdjęcia. Ostatnio kupiłem sobie nowy obiektyw od dystrybutor Sigma. Muszę przyznać, że zdjęcia teraz wychodzą naprawdę bardzo profesjonalnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mila
|
Wysłany: Sro Paź 30, 2019 12:52 am Temat postu: |
|
|
Ja staram sie raz na jakiś czas udać się na masaż. Na przykład na tajski. To cudowny masaż - byłam kilka razy w https://www.desertrose.pl i na pewno jeszcze do nich wroce. Polecam, bo masażystki wykazują pełen profesjonalizm i jest to salon godny polecenia.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tosinka
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2020 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Po pracy i po zjedzeniu posiłku lubię się zdrzemnąć godzinkę. Ostatnio jednak mąż zwrócił uwagę, że mocno i głośno chrapię. Podobno w nocy też mi się zdarza. Faktycznie przebudzenie nie jest przyjemne,bo nie jestem ostatnio wyspana, powiedziałabym, że budzę się zmęczona. Czytałam trochę o bezdechu i strach mnie obleciał. Byłoby dobrze zamówić Pakiet DobraNoc https://millemedica.pl/dobranoc/ do domu w celu przeanalizowania snu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
apert
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2020 5:03 pm Temat postu: |
|
|
Zawszę po pracy idę się kąpać i wskakuje w piżamę po czym kładę się i oglądam filmy online na vod https://www.ogladaj.to/ Myślę, że każdy powinien skorzystać z tej strony jest darmowa i można na niej oglądać bez limitu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
cennice
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2020 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze sobie zrobić w ogóle kilkudniowy odpoczynek od pracy i pojechać gdzieś na przykład nad jezioro. z rodziną oczywiście najlepiej , zwłaszcza jak się ma dzieci można wynająć wówczas np. kajak albo nawet kupić własny. potrzebna jeszcze tylko będzie kamizelka ratunkowa dla dzieci oraz dla nas i można już sobie żeglować i odpoczywać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dezo
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2020 5:51 pm Temat postu: |
|
|
regularne oglądanie telewizji i granie w gry komputerowe to moj odpoczynek, naprawde Bardzo lubię ten rodzaj odpoczynku i spokoju. Mam najlepszy pakiet od Pan wybierak, wiec nie narzekam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jankos

|
Wysłany: Pon Paź 12, 2020 7:52 am Temat postu: |
|
|
Mnie wystarczy dobry kryminał lub wieczór z dobrym filmem, lub serialem. Mnie naprawdę wiele do szczęścia nie potrzeba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jenks

|
|
Powrót do góry |
|
 |
menago
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2020 11:10 pm Temat postu: |
|
|
A a ja ostatnio często odwiedzam sklep myśliwski i nie dlatego, że moja pasją są polowania, ale po dobry sprzęt do podglądania . teraz jest jesień więc zbieram sprzęt. A na wiosnę jedziemy z kumplem do naszej miejscówki na Kaszuby i będziemy podglądać dzikie ptactwo, byłem z nim w tym roku, ale bez dobrego sprzętu to nie taka frajda jak mogłaby być. Ot, takie "szalone" mam hobby  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieczyslaw
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wabbily
|