Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
candido88

|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2020 12:14 am Temat postu: |
|
|
Niestety nie jestem ekspertem w zakresie finansów i zastanawiam się nad skorzystaniem z usług biura rachunkowego. Zrzucenie ze mnie części obowiązków powinno być dużym ułatwieniem. _________________ biuro rachunkowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
tarzanturkk
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2020 6:58 am Temat postu: Norton.com/Setup | Enter A Product Key |
|
|
Establish internet connection on your system.
Open a web browser and go to http://nortoncnorton.com/.
Log in to your account with correct username and password.
Search for the product that you have bought online after entering into your account.
Select the product that you have purchased and move to download option.
Press the download button to pour Norton setup into your system.
Allocate the memory location in your system to the downloaded setup file according to your convenience. Otherwise, it will save at it’s by default location, i.e.
download section of the system.
Be patient till it downloaded into your system.
Now, your system holds the setup file of Norton security package, and you are all ready to install it on your system. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamila1601
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2020 12:30 pm Temat postu: |
|
|
Jęśli zastanawiacie się nad prowadzeniem księgowości swojego przedsiębiorstwa to polecam Biuro Rachunkowe GAMA z Warszawy. Tam jest profesjonalna obsługa księgowa, moim zdaniem warto powierzyć im finanse firmy, a nie trudzić się z tym samemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gozi
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2020 7:40 pm Temat postu: |
|
|
Wiecie w sumie dzisiaj księgowością można nawet samemu się już zająć, poniewaz mamy program księgowy z jpk darmowy, który ułatwi nam pracę nad rozliczeniami. Bardzo w prosty sposób możemy zarządzać poszczególnymi rubryczkami, możemy sprawdzać poprawność danych i ogólną faktury. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Orlowska
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2020 4:02 pm Temat postu: |
|
|
Myślę, że lokalizacja jest ważna, ale zawsze też można skorzystać z opcji firmy zewnętrznej, jak choćby Golden Tax: https://www.goldentax.com.pl/blog/32-co-to-jest-saldo-ksiegowe.html i wtedy lokalizacja przestaje mieć znaczenie.
Najważniejsze w tym wypadku jest to, że trafiamy pod skrzydła specjalistów od finansów i podatków w firmach, z którymi możemy czuć się po prostu bezpiecznie.
Mnie taka rekomendacja bardzo pomogła, bo w końcu mogłam zacząć spać spokojnie, że w firmie wszystko związane z finansami działa prawidłowo! |
|
Powrót do góry |
|
 |
patryk_pyk
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2020 5:56 pm Temat postu: |
|
|
U mnie w firmie zatrudniam księgową, która jest odpowiedzialna za sprawy finansowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
wabbily
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wabbily
|