Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Makswspanialy
|
Wysłany: Pon Lip 01, 2013 6:39 pm Temat postu: Regały czy szafy - co wygląda lepiej? |
|
|
Co wygląda lepiej w sali konferencyjnej - regały na segregatory i takie różne biurowe sprawy, czy szafy?
Myślimy nad usługami szafy na zamówienie warszawa - jak tutaj, ale w sumie to nie wiem czy lepszy nie byłby regał? Tylko że szafa ukrywa a regał niespecjalnie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
domino
|
Wysłany: Pią Lip 12, 2013 10:25 am Temat postu: |
|
|
Oczywiście, ze szafy. To sala konferencyjna, a nie pokój biurowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stobejczyk
|
Wysłany: Sob Lip 13, 2013 12:10 am Temat postu: |
|
|
Najlepsze są porządne szafy przesuwne, tworzą dobrze skomponowane całe ściany i nie widać co jest w nich schowane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiktoryna

|
Wysłany: Sob Lip 13, 2013 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Fakt - regał jest zbyt "obsceniczny" - za dużo pokazuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
heloneida
|
Wysłany: Sro Sie 07, 2013 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Ja też jestem za szafami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jedlińska
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2013 8:11 am Temat postu: ... |
|
|
mnie się wydaje, że szafy, bo wszystko jest zamknięte i ogólnie w pomieszczeniu łatwo utrzymać porządek, szczególnie, że takie szafy wcale nie muszą być szczególnie drogie, jeśli przejrzymy takie portale jak tablica i sprzedajemy.pl to można też kupić czasem bardzo tanio używane meble |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alan Baran
|
Wysłany: Czw Paź 10, 2013 10:53 am Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie szafy  _________________ BIK MEBLE |
|
Powrót do góry |
|
 |
reset
|
Wysłany: Sro Paź 23, 2013 6:57 pm Temat postu: |
|
|
A ja polecam coś na konferencje - stoły konferencyjne . Wysoka jakość oferowanych produktów i niskie ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiotusin
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2013 8:45 pm Temat postu: |
|
|
reset napisał: | A ja polecam coś na konferencje - stoły konferencyjne . Wysoka jakość oferowanych produktów i niskie ceny. |
No u nas też jest wszystko w drewnie. Sale konferencyjne, a posiadamy ich w centrali 3, są głównie miejscami wizerunkowymi, w których najczęściej gościmy klinetów. Meble drewniane to w sumie zachowanie równowagi pomiędzy dobrym smakiem, a nowoczesnością. W każdym razie nie polecam wstawiania regałów do takich sal. Tam w ogóle raczej meblowo ograniczyć wszystko należy do stołów, krzeseł, ewentualnie jakiś szafek na czyste szklaniki czy talerzyki i tyle. Niczego więcej nie powinno tam być, oczywiście ewnetualnie jeszcze jakiś sprzęt IT.
Ostatnio zmieniony przez Kiotusin dnia Pią Mar 21, 2014 9:03 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta84
|
|
Powrót do góry |
|
 |
formen
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 1:33 pm Temat postu: |
|
|
Mi podobają się takie Kominki elektryczne. Zawsze chciałem taki mieć w swoim salonie:) jako że mieszkam w bloku nie mogę mieć takiego normalnego kominka. A wam jak się podobają takie funkcjonalne szafki? Bo jak dla mnie rewelacja. Nie ma to jak romantyczne wieczory przy kominku:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
bibliotekarka11
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2014 3:17 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o pytanie z pierwszego postu to uważam, że lepszym rozwiązaniem są meble. W przypadku regałów należałoby niezmiernie dbać o porządek a to nie zawsze jest możliwe. Ważne są też posadzki, kolory ścian czy takie detale jak roślinność lub obrazy. To wszystko wpływa na całokształt wizerunku i należałoby zadbać o każdy najdrobniejszy szczegół. |
|
Powrót do góry |
|
 |
power
|
Wysłany: Sro Gru 17, 2014 9:18 am Temat postu: |
|
|
My kupowaliśmy niedawno szafki ubraniowe i powiem Wam szczerze, że już teraz na mieście nic nie można znaleźć. Same takie zwykłe, brzydkie W Internecie trzeba szukać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bibliotekarka11
|
Wysłany: Sro Gru 17, 2014 9:46 am Temat postu: |
|
|
Szafki ubraniowe to chyba nie jest coś co można dostać w pierwszym lepszym sklepie meblowym i zwyczajnie szybciej jest poszukać w internecie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
reset
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|