Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaja888
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 2:59 pm Temat postu: Spa w górach |
|
|
Gdzie się wybrać na Wielkanoc do spa? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joasia0808
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 7:21 pm Temat postu: |
|
|
A ja lubię Mazury Mazury... magiczne miejsce, gdzie mozna się zrelaksować o zapomieć o troskach! Ja jak organizowałam impreze firmowym to zrobiliśmy rejs po jeziorze:) A na statku był pokaz kawowy z perfect service!! Bardzo sie spodobało..., a dla wymagających pań panowie zrobili koktajle warzywne i swieżowyciskane soki Super sprawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
milena87
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 8:29 pm Temat postu: |
|
|
A byłaś może tutaj w Karpaczu?
To fajny, kameralny hotel, z ofertą na świetne zabiegi.
Może przy okazji połazić po okolicznych górach,
a sam pobyt wykupić w doskonałym pakiecie okolicznościowym.
Zerknij na stronę i poczytaj o tej ofercie, polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tadek
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2018 12:07 pm Temat postu: |
|
|
A może stolica Tatr to dobry kierunek? Słyszałem, że podobno do Zakopanego warto pojechać takim transferem - szybko, sprawnie i wygodnie a i na miejscu odpowiednia miejscówka zawsze się znajdzie. _________________ szalanda!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kwadron
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2019 6:03 pm Temat postu: |
|
|
W marcu będzie otwarcie luksusowego hotelu https://www.lakehill.pl/ nieopodal Karpacza, nad Zalewem Sosnówka. Mają też własne SPA - ofertę zabiegów SPA skomponowali specjaliści z prestiżowej Kliniki La Perla. Do dyspozycji gości także piękny basen z wydzieloną strefą do pływania oraz stanowiskami do hydromasażu, a także dwa komfortowe jacuzzi z widokiem na przepiękną panoramę Karkonoszy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
baśka
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2019 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Nigdy nie byłam w spa i bardzo żałuję Słyszałam wiele dobrego o cudownych zabiegach, o tym, że człowiek czuje się jak nowo narodzony. Chciałabym to poczuć, naprawdę bym chciała... Po tych ciężkich dniach spędzonych w pracy. _________________ najlepsze niepubliczne przedszkole Legionowo i okolice |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maxymilian54
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|