Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rome12
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2018 7:56 am Temat postu: |
|
|
Ja próbuję od dwóch miesięcy schudnąć, regularnie ćwiczę, ale waga stoi w miejscu... Chyba dlatego, że wciąż zdarza mi się podjadać, ale trudno mi powstrzymać ten nawyk, niestety mam zwyczaj zajadania stresu Natomiast czuję korzyści z ćwiczenia, może i nie schudłam za bardzo, ale czuję się bardziej sprawna  _________________ Jesteś amatorem kawy? Sprawdź tutaj, jak spienić mleko! |
|
Powrót do góry |
|
 |
zzzzz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kwadron
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2018 11:39 am Temat postu: |
|
|
Ja postanowiłem skorzystać z cateringu dietetycznego. Moi znajomi korzystali z oferty http://healthypack.pl/ i namówili mnie, bo u nich faktycznie widać efekty w postaci gubienia zbędnych kilogramów. Mam nadzieję, że dzięki takim posiłkom z dowozem też uzyskam taki efekt No i wszystko bardzo wygodne, bo każdego dnia dostajemy świeże pudełka z posiłkami na cały dzień. Można zapomnieć o samodzielnym gotowaniu Co sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
fitblogerka
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2019 10:01 pm Temat postu: Trening i dieta |
|
|
Przede wszystkim trening i dieta. Cudowne specyfiki to może być jedynie wsparcie dla treningu-jako uzupełnienie witamin, mikroelementów, które jest niezbędne przy intensywniejszym wysiłku. Same w sobie cudu nie zdziałąją. A wiec trzeba sie ruszyć, najpierw szybkie marsze, potem bieganie, trening na siłce - najpierw najlepiej kilka zajęć z trenerem, potem mozna działać samemu. Przy okazji zapraszam na mój fit blog - znajdziecie tu kilka ciekawych wpisów a w ciagu kilku dni opublikuję też nowy wpis - "Dlaczego Francuzi są szczupli?" Jeszcze uzupełniam informacje...  _________________ Fitblogerka - trenuję, żyję aktywnie i bloguję. Zapraszam Cię na mojego bloga. Jeśli masz pytania dotyczące ćwiczeń to chętnie odpowiem tu na forum lub we wpisie na moim blogu - fit blog |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawefelek
|
Wysłany: Pią Mar 15, 2019 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Ja stwierdziłem, że to już najwyższy czas na przełom w odżywianiu, by zmienić coś w sobie. Niby nie jestem gruby, ale wiem, że mogę ważyć trochę mniej i o wiele lepiej się czuć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tuitamm
|
Wysłany: Czw Mar 21, 2019 10:30 am Temat postu: |
|
|
ja wcinam Suszone śliwki
wpływają dobrze na trawienie i tym samym przyspieszają proces odchudzania. A poza tym są bardzo zdrowe i pyszne, polecam kazdemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Daria66
|
Wysłany: Sob Mar 23, 2019 10:17 pm Temat postu: |
|
|
Myślę, że to dlatego, że jecie zbyt dużo niezdrowych rzeczy. Czasem warto zrezygnować z takich silnie przetworzonych produktów. Składu, większości dostępnych na rynku słodyczy możecie sprawdzić na http://chemiawzywnosci.pl/ Jeżeli wcześniej nie interesowaliście się tą tematyką to możecie być naprawdę zdziwieni. Warto do tego dołączyć również jakieś ćwiczenia i aktywność fizyczną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bibliotekarka11
|
Wysłany: Pią Mar 29, 2019 8:57 am Temat postu: |
|
|
Generalnie warto się po prostu zdrowo odżywiać. Wprowadzenie odpowiednich nawyków to podstawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fitmotywacja
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2019 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nie wiesz jak się za to zabrać to powinnaś skorzystać z planu dietetycznego Fabryki siły. Ja jestem na nim od dwóch miesięcy i widzę efekty. Fajne jest to, że plan jest ułozony specjalnie pod nas na podstawie zdjęć i pomiarów oraz celu treningoweg. Posiłki na diecie są bardzo smaczne i część wygląda jak prawdziwe domowe obiady. Moją opinię na temat Fabryki Siły znajdziesz na moim blogu - http://twojafitmotywacja.blogspot.com/2019/04/moja-opinia-o-diecie-z-fabryki-siy.html _________________ Twoja Fit Motywacja |
|
Powrót do góry |
|
 |
owsianka91
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2019 7:13 pm Temat postu: |
|
|
U mnie sprawdza sie dieta MŻ do tego cwiczenia i waga spada. Dzisiaj trafiłąm na https://www.domenasportowa.pl/ i myśle o zamówieniu roweru. Chętnie pojeżdżę w wolne dni. Podobno rower ma bardzo duży wpływ na naszą sylwetkę. Poza tym jazda na rowerze to czyta przyjemność. |
|
Powrót do góry |
|
 |
azek
|
Wysłany: Czw Cze 06, 2019 5:39 pm Temat postu: |
|
|
Nie istnieje dieta, która będzie odpowiednia dla każdego. Dieta musi być dostosowana do konkretnej osoby. _________________ Mezoterapia igłowa Kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
IrenaKoza
|
Wysłany: Pon Sie 26, 2019 12:48 pm Temat postu: |
|
|
Ja staram się zdrowo odżywiać, ale swego czasu stosowałam też USN odżywki na odchudzanie. Wydaje mi się, że zdrowe podchodzenie do tematu suplementów może przynieść pożądane efekty i tak było w moim przypadku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
izabela84
|
Wysłany: Czw Paź 03, 2019 1:42 pm Temat postu: |
|
|
U mnie fajnie działa woda zasadowa, jak chcesz się dowiedzieć więcej to odsyłam Cię tutaj. Moim zdaniem to jedno z lepszych rzeczy, jakie wprowadziłam do swojej diety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pieknyolek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|