olgiernuk79
Do³±czy³: 19 Pa¼ 2016 Posty: 12
|
Wys³any: Czw Lis 17, 2016 11:11 am Temat postu: Czy po takim kursie bede mial jakis dyplom? |
|
|
Witam, ostatnio zastanawiam siê nad poprawieniem swoich kwalifikacji zawodowych. Poczyta³em trochê w Google o ofercie firm prowadz±cych szkolenia. Mam tylko w±tpliwo¶æ czy po motel radom bêdê móg³ liczyæ na jaki¶ dokument, który bêdzie uznawany na runku pracy? Nie chcê wydaæ kasy na kurs, który bêdzie ³adnie wygl±da³, natomiast nie wp³ynie na moje przysz³e zarobki. Dlatego tak wa¿nym aspektem jest dokument, który bêdzie uznawany przez pracodawców. Co wy o tym my¶licie? Czy, kto¶ z was mo¿e poleciæ rzeteln± firmê szkoleniow±, która oferuje ciekawe szkolenia zawodowe?
Ostatnio zmieniony przez olgiernuk79 dnia Pon Lut 03, 2020 3:27 pm, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
violetta
Do³±czy³: 21 Lis 2014 Posty: 166
|
Wys³any: Sro Lis 23, 2016 7:48 am Temat postu: |
|
|
jest wiele kursów poszerzaj±cych szkolenia, nawet taki kurs na wózek wid³owy, na jaki wysy³a mój ojciec swoich pracowników (zawsze do zaufanej firmy szkoleniowej Kursy Marko) mo¿e podnie¶æ kwalifikacje i daæ szansê na pracê z lepszym zarobkiem |
|
monikabert90
Do³±czy³: 11 Gru 2016 Posty: 1530
|
Wys³any: Nie Lis 24, 2019 11:07 am Temat postu: |
|
|
A skoro ju¿ o dyplomach mowa, to co robicie, kiedy uda Wam siê taki dyplom za co¶ zdobyæ - chowacie do szuflady, czy raczej staracie siê nim pochwaliæ? Ja widzia³am ostatnio na stronie https://www.sklepzramami.pl/ramki-do-dyplomow-cat-194 specjalne ramki do dyplomów, dziêki którym mo¿na je na przyk³ad powiesiæ na ¶cianie. Co s±dzicie o takim pomy¶le? |
|