Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Orlowska
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2018 1:45 pm Temat postu: cześci do samochodów |
|
|
Dlatego dobrze, jest mieć sprawdzone miejsce w którym szybko dostaniemy części samochodowe. Jeżeli dobrze się orientuje to MotoSzef ma wiele dostępnych części w przystepnych cenach i szybką wysyłkę. Zawsze też cześci mozesz odebrać osobiscie w Krakowie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
FaJa.
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2018 10:51 am Temat postu: |
|
|
Ja szukam czegoś dobrego w Warszawie, możecie coś polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ferdek89
|
Wysłany: Nie Sty 28, 2018 2:47 pm Temat postu: |
|
|
Ja polecam sklep z częściami https://adamot.pl/hak-holowniczy-wypinany-toyota-avensis-6144.html Dobrze dobrany hak samochodowy umożliwia bezpieczne korzystanie z przyczep kempingowych czy transportowych. Warto więc zaufać w tej kwestii specjalistom. Obecnie rynek zaczepów holowniczych umożliwia wybór różnego rodzaju haków. To jaki ostatecznie zostanie zamontowany w naszym pojeździe zależy głównie od jego możliwości technicznych, indywidualnych potrzeb i od zasobności portfela. Jednak oszczędność przy kupnie haka nie jest wskazana. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jagoda29
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2018 9:08 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj tak naprawdę w wielu miejscach możemy znaleźć różnego rodzaju części samochodowe. Niemniej jednak na pewno dobrym pomysłem będzie także zainwestowanie w odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji auta. Fajne zestawy znajdziemy np. na https://sklep.car-spa.pl/zestawy-2 i myślę sobie, że bardzo dobrze sprawdzą się one także jako prezent dla każdego fana motoryzacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
FelaD
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2018 9:56 am Temat postu: |
|
|
Teraz najbardziej opłaca się kupować części i akcesoria samochodowe w markowych sklepach internetowych. Wysoka jakość produktów jest tam gwarantowana, a do tego ceny okazują się znacznie niższe niż w sklepach stacjonarnych. _________________ lampy tylne do przyczepy |
|
Powrót do góry |
|
 |
eagleheart
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2018 10:24 am Temat postu: |
|
|
To zależy jeszcze do jakiej konkretnie marki samochodu. _________________ spoiwa bezołowiowe, lutownica |
|
Powrót do góry |
|
 |
manager
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2018 4:20 pm Temat postu: |
|
|
A może ktoś będzie mógł polecić takie miejsce w Warszawie?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yerbaj
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2018 3:18 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za polecenie tego sklepu, na pewno to sprawdzę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kwadron
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jastrzomb11
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2018 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o części polecam firmę Hart sp z.o.o, mają części do motocykli, ciężarówek oraz samochodów osobowych  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grolsch
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Ja ze swojej strony polecam Wam przeczytać artykuł, który porusza bardzo ważny temat jakim jest pytanie - kiedy wymieniać klocki hamulcowe? Ja będąc już doświadczonym kierowcom myślałem, że wiem wszystko, jednak gdy znalazłem tę stronkę https://autoczescizielonki.pl/pages/kiedy-wymieniac-klocki-hamulcowe-,30-182.aspx właśnie z tym artykułem, to okazało się że wcale tak nie jest. Polecam przeczytać, bo w bardzo fajny sposób opisuje cały problem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anchorex
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2018 11:58 am Temat postu: |
|
|
Dobrze się składa, bo ja z klockami hamulcowymi tez mam akurat problem ostatnimi czasy, także chętnie sobie to przeczytam. A znacie może taką stronę jak http://www.wizex.eu/ ? Bo szukam o nich opinii  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Markus32
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 9:22 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli również będziesz szukał wycieraczek do samochodu to możesz na stronie producenta Visee poprzez specjalny konfigurator dobrać je do swojego modelu samochodu a następnie przekieruje Cię on do sklepu w Twojej lokalizacji, gdzie będziesz mógł je kupić po najlepszej cenie. Moim zdaniem pod względem dopracowania (stalowe mocowanie, pióra o dobrych właściwościach aerodynamicznych) i jakości ściągania wody z powierzchni szyby są jednym z najlepszych na ten moment rozwiązań na rynku w przystępnej cenie. Tym bardziej, że z ich strony można ściągnąć sobie jeszcze -15% rabat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
srongorb
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 5:38 pm Temat postu: |
|
|
ohohoh |
|
Powrót do góry |