Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Asja
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 12:14 am Temat postu: Księgowość dla firmy |
|
|
Czy jest na tym forum może ktoś z Opola? Mam takie pytanko: słyszeliście o tym biurze rachunkowym: "ZYSK" Księgowość Opole http://www.zysk.opole.pl/oferta? Czytam właśnie ich opinie w sieci, nie znalazłam niczego niepochlebnego, a zamierzam niebawem zacząć korzystać z ich usług. Zetknął się ktoś z Was z tym biurem i może powiedzieć mi coś więcej na jego temat? Będę wdzięczna za wszelkie informacje .
Pozdrawiam, Asja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aleksandra30

|
Wysłany: Czw Lis 28, 2013 6:08 pm Temat postu: |
|
|
dziwny post trochę... wchodzi i rzucasz biurem rachunkowym, i wychodzisz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
falcon
|
Wysłany: Sro Gru 04, 2013 10:14 am Temat postu: |
|
|
Heh, no dokładnie - nie mam więcej pytań.
Myślałam, że faktycznie jakąś merytoryczną dyskusję tu znajdę.
Sama szukam właśnie dobrego programu księgowego i wpadł mi w oko ten: http://www.infakt.pl/gmw/pro. Ktoś coś słyszał? Można testować za darmo, więc pewnie na początek i tak się zdecyduje, ale jestem ciekawa opinii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szymoneska
|
Wysłany: Pią Gru 06, 2013 9:35 am Temat postu: |
|
|
Zacznijmy od tego, że pewnie niewiele tu osób z Opola, to forum ogólnopolskie przecież  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiotusin
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2013 1:11 pm Temat postu: |
|
|
Dokładnie, korzystanie z biur rachunkowych to dobre rozwiązanie, szczególnie dla małych firm, które nie mają dużo papierów, albo dla osób, które nie mają czasu na zajmowanie się dokumentami w każdym razie znaleźć dobre Biuro Rachunkowe Warszawa to nie problem jednak trzeba zauważyć, że większość firm posiada oprogramowanie bądź księgowych... lub jedno i drugie. I jeśli program będzie wybrany w dobry sposób przy uniknięciu podstawowych bęłędów to nie powinno być problemów. Warto teraz na przełomie roku zwrócić uwagę jaki program do fakturowania 2014. Osobiście mimo wszystko odradzam programy typowo on-line.
Ostatnio zmieniony przez Kiotusin dnia Nie Mar 09, 2014 10:35 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta84
|
Wysłany: Sro Sty 15, 2014 8:44 pm Temat postu: |
|
|
szymoneska napisał: | Zacznijmy od tego, że pewnie niewiele tu osób z Opola, to forum ogólnopolskie przecież  |
Może jest ich niewiele, ale zawsze komuś może się to przydać. Dla osób z Warszawy, warta uwagi oferta biura rachunkowego jest na: http://ksiegowosc-ekspert.com.pl - może się przyda komuś ze Stolicy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jedlińska
|
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 10:58 am Temat postu: |
|
|
W Katowicach istnieje dobre biuro rachunkowe, które posiada autoryzację Ministerstwa Finansów. Z uwagi na szeroki wachlarz obsługiwanych firm widać że to biuro ma doświadczenie w prowadzeniu firm na różnym poziomie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
milenkas22
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2014 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Ja znam pewne biuro rachunkowe Będzin, ale o tym biurze z postu autora nic nie słyszałam. Spróbuj może z biurem online, ale jak piszą w innym temacie nie jest to dobry pomysł. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikaspa
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bibliotekarka11
|
Wysłany: Sro Lut 26, 2014 8:36 pm Temat postu: |
|
|
To w takim razie ja mogę poradzić biuro, które zajmie się za nas opłatami za środowisko - jest to Envinet. Polecam, ponieważ dzięki temu niejeden właściciel firmy oszczędził dzięki temu czasu i nerwów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mazak

|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2014 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Ja w ogóle zrezygnowałam z biura rachunkowego od kiedy zacząłem korzystać z programu do księgowości. Wszystko można załatwić zdalnie - rachunkowość, faktury kadry i płace więc nie rozumiem po co płacić prowizję dla biura. Według mnie to przyszłościowe rozwiązanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kajtek89
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Bez księgowej ciężko dziś cokolwiek załatwić, szczególnie jak pracujesz sam a masz większą działalność. Ja korzysta od kilku miesięcy ze strony ksiegowebiuro.pl i nie narzekam. Cenowo jest ok i wszystko na czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zosiabober
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2014 1:47 pm Temat postu: |
|
|
U nas w firmie została zatrudniona księgowa by zajmować się tymi sprawami _________________ Polecam: tanie drzwi, wentylacja warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia4321
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2015 1:06 pm Temat postu: Biuro |
|
|
Drogo biorą za swoje usługi ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
tatanka
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2015 10:46 am Temat postu: |
|
|
Dobre biuro rachunkowe równa się sukces firmy. Nie jest łatwo wybrać dobre biuro rachunkowe . W pierwszej kolejności stawiałabym na doświadczenie i długość działania na rynku, pod uwagę brałabym takie biura jak http://bilans.poznan.pl/ które od 1991 z powodzeniem obsługuje klientów we wszelkich sprawach związanych z działalnością firmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|