Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
falcon
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 4:44 pm Temat postu: Odpoczynek po pracy |
|
|
Jak odpoczywacie? Aktywnie, czy raczej leniuchujecie?
U mnei się to zmienia, w zależności od pory roku. Latem i wiosną zazwyczaj jeżdżę na rowerze i biegam. Kiedy robi się chłodniej zasiadam przy komputerze. Ostatnio na przykład gram namiętnie w drakensang online. Świetna sprawa, naprawdę wciąga  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lumik
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 11:44 pm Temat postu: sport |
|
|
ja glownie sport. nie lubei po calym dniu w biurze jeszcze lezec do gory brzuchem  _________________ filmyhd4k.pl
Ostatnio zmieniony przez lumik dnia Sro Lip 30, 2014 2:28 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiktoryna

|
Wysłany: Pon Lis 25, 2013 11:19 am Temat postu: |
|
|
Ja staram się poszerzać swoje zainteresowania. Często oglądam seriale kryminalne/ detektywistyczne, czytam książki o takiej tematyce.
Teraz poszukuję gier o takiej fabule.
Póki co znalazłam taką: http://detectivo.pl/
Może kojarzycie coś podobnego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
szymoneska
|
Wysłany: Sro Lis 27, 2013 11:28 am Temat postu: |
|
|
Ja na razie też sport, ale już niedługo będę leniuchować w ogrodzie poddając się cudownej mocy hydromasażu Wszystko dzięki temu, że na wiosnę kupujemy sundance spa (jak chcesz wiedzieć co i jak to zobacz tutaj) i stawiamy nową altanę ogrodową i to wszystko razem będzie taaaakie piękne, nie mogę się już doczekać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maska
|
Wysłany: Sro Lis 27, 2013 3:10 pm Temat postu: |
|
|
Latem więcej czasu spędzam na świeżym powietrzu i generalnie częściej gdzieś wychodzę, a zimą lubię się zaszyć w domu przy dobrej książce i gorącej herbacie |
|
Powrót do góry |
|
 |
optopro
|
Wysłany: Pon Gru 02, 2013 3:12 pm Temat postu: |
|
|
Po całym dniu w biurze, dobrze jest się poruszać nawet, teraz kiedy temperatury już są niższe. W okresie jesienno-zimowym obowiązkowym sportem są dla mnie łyżwy a po łyżwach filiżanka ciepłej herbaty i dobra książka. _________________ Optopro okulary |
|
Powrót do góry |
|
 |
stobejczyk
|
Wysłany: Pią Sty 17, 2014 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie po pracy - rower elektryczny. Zima taka byle jaka, że tylko ew. padający deszcz mnie odstrasza. Nowe ścieżki rowerowe zachęcają i kapitalny rower, który ma silniczek elektryczny z którego mogę, ale nie muszę skorzystać. cały rower składa się do jednej torby, którą mogę wrzucić do bagażnika lub wziąć na ramię.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina70
|
Wysłany: Wto Sty 21, 2014 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Ja polecam dobre winko i fajny film  _________________ Skorzystaj opieka niemcy , |
|
Powrót do góry |
|
 |
domino
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2014 12:53 pm Temat postu: |
|
|
Ja lubię poczytać blogi po pracy, zorientować się co dzieje się w internecie. Do tego obowiązkowo dawka ulubionych seriali. Ostatnio zaczęłam też dbać o siebie i regularnie chodzę do kosmetyczki. Zerwałam z trendem zapracowanej gospodyni domowej, która ma czas na wszystko oprócz siebie. Świat się nie zawali jak będzie nieposprzątane, a ja za to poczuję się lepiej po regenerujących moje ciało zabiegach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szymoneska
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2014 5:42 pm Temat postu: |
|
|
domino, zgodzę się z Tobą, że wizyta u kosmetyczki może wspaniale relaksować, ja mam taki ulubiony gabinet kosmetyczny w Gdyni, jak tam jestem to odpływam, a panie robią cuda z moją skórą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
robokop
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2015 8:01 pm Temat postu: |
|
|
rower elektryczny to świetny sposób wypoczynku i relaksu, ale jak ma się dobry model to można też nim spokojnie poszaleć, tylko nie jest to tania rozrywka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zbychun22
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kajtek89
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2015 3:57 pm Temat postu: |
|
|
Ja przeważnie odpoczywam przy dobrej książce  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tycjan

|
Wysłany: Pią Lut 06, 2015 10:10 am Temat postu: |
|
|
Ja niestety nie mam zbyt wiele wolnego czasu. Po pracy zwykle jest już noc i wracam zmęczony do domu, gdzie tylko coś zjem i idę spać. Raz w tygodniu staram się jednak znaleźć jakąś wolną godzinkę i chodzę na terapię dla biznesu w Pracowni Psychorozwoju w Warszawie. Tu jest ich strona: http://psychoterapia-kielczyk.pl/
To mi pozwala nieco odsapnąć i się zrelaksować, bo mogę się komuś wygadać. I to nie byle komu, ale terapeucie, osobie, która się na tym zna i zawsze wie, co odpowiedzieć i jak rozwiązać moje problemy. To na prawdę odprężające. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcinoyer
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2015 6:17 pm Temat postu: |
|
|
My teraz zimowo często na łyżwy chodzimy a latem na rowery:) _________________ najlepsza agencja reklamowa radom |
|
Powrót do góry |
|
 |
|