Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
quichalk1974
|
Wysłany: Pon Sty 23, 2017 11:29 am Temat postu: Problem z prezentem |
|
|
Mam wielki problem z prezentem na urodziny, otóż chciałam kupić swojemu ukochanemu na urodziny taki fajny zegarek. Macie jakieś sprawdzone miejsce może ? I fajnie by było jakby od razu było grawerowanie na miejscu _________________ trwała depilacja bikini |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monet

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2017 3:03 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli zależy Ci na cenie to może warto pomyśleć o Ali Express lub czymś podobnym. Tylko czas realizacji dostawy jest raczej dość długi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
krupak22

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2017 10:36 pm Temat postu: |
|
|
A może tak kupić jakiś naprawdę dobry zegarek? Super zegarki Adriatica są np. tutaj  _________________ Lepiej jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Xanxizim
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2017 6:34 pm Temat postu: |
|
|
A może po prostu bon podarunkowy? _________________ www.2-alpes.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
devin55
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2017 11:49 pm Temat postu: |
|
|
Myślę że jak wyżej bon to super sprawa kupi co chce  _________________ http://prettyhome.blog.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
toyat
|
Wysłany: Pon Lip 17, 2017 7:36 am Temat postu: Prezent |
|
|
A ja chciałam się z Wami skonsultować w kwestii "prezentowej", dobrze że trafiłam na ten temat. Mianowicie chciałam zapytać, czy Waszym zdaniem zorganizowanie dziecku wyjazdu na zagraniczny obóz językowy jest dobrym pomysłem. Moja Marta będzie mieć niedługo 16. urodziny i chcę ją wysłać do Londynu na dwa tygodnie, aby podszkoliła angielski. Wydaje mi się, że nauka poprzez kontakt z native speakerami to najlepsza forma podszlifowania angielskiego. Zrobiłam zresztą mały research w necie i znalazłam firmę organizującą takie obozy -https://www.atas.pl/pl/wyjazdy-jezykowe. Co myślicie, dobrze kombinuję? |
|
Powrót do góry |
|
 |
V.I.P
|
Wysłany: Pon Lip 17, 2017 1:28 pm Temat postu: |
|
|
Niestety Ci nie pomogę :/ Ja za to myślę co kupić moim dziadkom bo zaprosili mnie do siebie i fajnie by było z czymś przyjechać Jak na razie znalazłem takie tabliczki drewniane z napisami, czy myślicie, że to dobry pomysł i dziadkowie się ucieszą czy może poszukać jeszcze czegoś innego?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joasia0808
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Doboszak

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2017 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Doniczka dla chłopaka to słaby pomysł. W ogóle to słaby pomysł na prezent.
Fajne zegarki są na Allegro, wychodzi taniej niż w sklepie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rybitwa
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2017 2:33 pm Temat postu: |
|
|
Pamiętaj, że taki zegarek to całkiem spory wydatek. Może lepiej zdecydować się na coś tańszego? Rzuć okiem na przykład na takie koszulki z nadrukiem: https://printerrier.com/. Moim zdaniem to całkiem dobra opcja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jula32

|
Wysłany: Pią Lip 21, 2017 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od wielkości budżetu. Można pomyśleć o fajnej grze, warto tylko wcześniej sprawdzić wymagania sprzętowe i upewnić się, że zadziała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzennika5
|
|
Powrót do góry |
|
 |
murarz57
|