| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
coffika
|
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 11:53 am Temat postu: EventMapa.pl |
|
|
Skoro wątek o polecanych organizatorach imprez czy konferencji, to ja ze swojej strony wspomnę o portalu EventMapa.pl.
Na ich stronce można znaleźć nie tylko fajne miejsca na organizację takich spotkań, ale i ciekawe pomysły na scenariusz całej imprezy. Jak się okazuje nie musi to być kolejne, nudne spotkanie . Impreza integracyjna może być świetną okazją do przeniesienia się w zupełnie inny świat (gdzie nawet śmiertelnie poważny pan Tomasz z księgowości może się choć na chwile wyluzować).
Co jeszcze ciekawego oferuje EventMapa? Możliwość wplecenia w całe przedsięwzięcie konkursów, uprawiania sportu czy różnego rodzaju gier i zabaw |
|
| Powrót do góry |
|
 |
young_wind
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 5:02 pm Temat postu: |
|
|
Znam stronkę eventmapa.pl i faktycznie ciekawe atrakcje można tam znaleźć.
Firmowi eventowcy powinni częściej odwiedzać tego typu portale, żeby nei zanudzać pracowników kojelnymi integracjami przy kawie czy piwie, a organizować wypady na rajdy czy chociaż do spa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jasiu30
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 11:52 am Temat postu: |
|
|
witam!! ja skorzystałem z oferty firmy Bluepoint z Poznania! było naprawdę extra! nasza firma chciał wymyślić coś fajnego i najpierw zdecydowaliśmy się na lot balonem a potem zabawy w lesie:) dostaliśmy broń snajperską na podczerwień jakieś specjalne ubrania z czujnikami i normalnie poczułem się jak w filmie Snajper!! organizatorzy zadbali o wszystko naprawdę profesjonalnie!! zabawa nie zapomniana!!!
polecam: www.bluepoint.org.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pustulka
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 9:35 am Temat postu: |
|
|
| Też znam eventmapa.pl bardzo mi się podoba ten portal, bo w łatwy sposób można znaleźć miejsce, gdzie się wybrać na służbowy weekend, albo imprezę. Dobrze, że pojawia się więcej takich portali, bo czasem ciężko jest wpaść na pomysł, gdzie i jak spędzić czas... a dzięki takim portalom pomysły same przychodzą do głowy... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sonda
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 3:18 pm Temat postu: |
|
|
| Eventmapa to vortal biznesowy;) Może być bardzo pomocny pracownikom HRu, jeśli mają do zorganizowania coś w firmie. Mnóstwo ciekawych inspiracji, pomysłów na scenariusze, lub na miejsca gdzie można wyjechać. I artykuły są kopalnią nowinek i ciekawych niuansów dotyczących biznesu, motywacji, integracji i szkoleń. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|