| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marzena
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 11:09 am Temat postu: konferencja plus adrenalina |
|
|
| Philips Polska przy okazji konferencji szkoleniowej zorganizował pracownikom poligon w Puszczy Knyszyńskiej. Skądinąd nietypowy, aczkolwiek organizatorzy dołożyli starań, aby maksymalnie zbliżyć sytuację kursantów do rygorów panujących w wojsku. Koszary to Hotel Gołębiewski w Białymstoku, pobudka 5.30, potem zaprawa, mundur i musztra. Oczywiście wszystko w konwencji zabawy. W nagrodę przelot balonem. Poszukiwaczami skarbów z kolei okazali się pracownicy z Wanderberg Food. Tym razem na kutrach rybackich piraci wysadzali w powietrze produkty konkurencji. Norcool Polska po ciężkiej i pełnej emocji olimpiadzie sportowej na Zamku w Nidzicy zasiedli do prawdziwej średniowiecznej uczty. Żadnych sztućców, typowa uczta, podczas której je się rękoma, a kury wydziobują resztki strawy ze stołu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ilona
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 2:54 pm Temat postu: kto ogranizuje ... |
|
|
| kto organizuje taka zabawe, ja chce na nią pojechać, razem z ludzmi z firmy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pge
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 6:36 pm Temat postu: Re: kto ogranizuje ... |
|
|
| ilona napisał: | | kto organizuje taka zabawe, ja chce na nią pojechać, razem z ludzmi z firmy. |
Akurat dla Philipsa to nie my organizowaliśmy, ale na tak zadane pytanie mogę odpowiedzieć: "my takie imprezy robimy"
po szczegóły zapraszam na naszą stronę, a z pytaniami do biura  _________________ Poznańska Grupa Eventowa to kompleksowa organizacja imprez integracyjnych i eventów firmowych, gier terenowych i szkoleń outdoor. Zapraszamy na www.pge.org.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
professional
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 3:29 pm Temat postu: |
|
|
Wow, obie opcje jak dla mnie są ekstra! Poligon dla pracowników, hehehe - to musi naprawdę sprawdzać ich kreatywność i umiejętność radzenia sobie ze stresem:D Natomiast ta druga impreza...lepiej nie myśleć, jakie umiejętności sprawdza hehehe:) Ale pomysłem jest świetnym - właściwie coś takiego można przeżyc tylko dzięki imprezie firmowej. Pomysłowość firm eventowych wciąż mnie zaskakuje:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sonda
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 3:18 pm Temat postu: |
|
|
| Prawda? Pracują tam niezwykli ludzie;) Pomysłowość i zaangażowanie na najwyższym poziomie. Ja wzięłam udział w jednej niesamowitej imprezie na skuterach wodnych;) Chyba takie firmy nieźle zarabiają, ostatecznie nie jest ich tak wiele, a firm organizujących konferencje lub wyjazdy integracyjne - cała masa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
young_wind
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 10:06 am Temat postu: |
|
|
| Sonda napisał: | | Prawda? Pracują tam niezwykli ludzie;) Pomysłowość i zaangażowanie na najwyższym poziomie. Ja wzięłam udział w jednej niesamowitej imprezie na skuterach wodnych;) Chyba takie firmy nieźle zarabiają, ostatecznie nie jest ich tak wiele, a firm organizujących konferencje lub wyjazdy integracyjne - cała masa. |
Firm eventowych nie ma wiele? Oj, sadze, że to zbyt daleko wysunięta opinia. Eventy to bardzo rozpowszechnione zjawisko ostatnio w naszym kraju. Popyt na nie wzrasta, więc tworzą się nie tylko firmy organizujące pomysły, ale i portale owe pomysły podsuwajace. Jednym z takich business travel vortali jest eventmapa.pl
Tam dopiero można poczytać o spektakularnych i pobudzających adrenalinę eventach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jasiu30
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 11:56 am Temat postu: |
|
|
witam!! ja skorzystałem z oferty firmy Bluepoint z Poznania! było naprawdę extra! nasza firma chciał wymyślić coś fajnego i najpierw zdecydowaliśmy się na lot balonem a potem zabawy w lesie:) dostaliśmy broń snajperską na podczerwień jakieś specjalne ubrania z czujnikami i normalnie poczułem się jak w filmie Snajper!! organizatorzy zadbali o wszystko naprawdę profesjonalnie!! zabawa nie zapomniana!!!
polecam: www.bluepoint.org.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
guarana
|
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 1:44 am Temat postu: |
|
|
| young_wind napisał: | | Eventy to bardzo rozpowszechnione zjawisko ostatnio w naszym kraju. Popyt na nie wzrasta, więc tworzą się nie tylko firmy organizujące pomysły, ale i portale owe pomysły podsuwajace. Jednym z takich business travel vortali jest eventmapa.pl |
I bardzo dobrze, w końcu nie od dziś wiadomo, że naprawdę dobrze zorganizowana impreza integracyjna, z bardzo dobrym pomysłem na takowa imprezę, jest świetnym bodźcem motywacyjnym dla pracowników. A nie od dziś wiadomo, że zmotywowany pracownik, to pracownik wydajniejszy Ot cała filozofia (no dobra, nie cała ale jej część na pewno). Tak czy inaczej serwisy takie jak eventmapa.pl sa bardzo przydatne dla osób szukających pomysłów i inspiracji przy okazji organizacji imprezy dla firmy. A ciekawych pomysłów tam nie brakuje, oj nie _________________ kto nie ryzykuje nie pije szampana |
|
| Powrót do góry |
|
 |
qqiz

Dołączył: 16 Lut 2010 Posty: 10 Skąd: Augusów Podlasie Mazury Polska
|
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 8:31 pm Temat postu: Re: konferencja plus adrenalina |
|
|
| marzena napisał: | | organizatorzy dołożyli starań, aby maksymalnie zbliżyć sytuację kursantów do rygorów panujących w wojsku. Koszary to Hotel Gołębiewski w Białymstoku, |
To rzeczywiście im się udało zbliżyć warunki do wojskowych;)
A tak serio, to te klimaty ciągle utrzymują popularność. Trzeba jednak z nimi uważać, bo nie w każdej ekipie wojskowy rygor skutkuje samym dobrem.
Nam zdarzało się organizować wojskowe klimaty z noclegami w wojskowych namiotach. Nocleg w wypasie dopiero ostatniej nocy. Prysznic i czysta pościel ma wtedy niewiarygodną wartość _________________ www.active-team.pl
EMOCJE PRZYGODA INTEGRACJA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|