| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kuba
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 10:59 am Temat postu: kapitalna impreza |
|
|
witam,
czytałem w jakiejś książce o organizacji konferencji o imprezie w stylu pogromców duchów. podobno odbyła się w lochach prawdziwego zamku. czy ktoś w Polsce organizuje takie imprezy.??
pozdrawiam
Kuba |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katarzyna
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 1:28 pm Temat postu: książka... |
|
|
napewno czytałeś książkę Judy Allen "organizacja imprez". co do konferencji w zamku to napewno są firmy, które się tym zajumją. poszukaj ich w interencie albo w prasie branżowej.
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marek
|
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Takie imprezy organizuje firma np expedition - zresztą byłem na kilku już przez nich organizowanych i muszę powiedzieć, że widać doświadczenie i pełen profesjonalizm - a przede wszystkim nie występuje u nich słynna MASÓWKA - jak już nie będę pisał u jakich firm na naszym Polskim rynku - natknęliśmy się raz na minę chcąc tylko spróbować czegoś innego -NIE WARTO - expedition i nikt więcej - za to w jaki sposób to robią ! www.expn.com.pl - jak by coś  _________________ Marek HDM |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pge
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 6:53 pm Temat postu: Re: kapitalna impreza |
|
|
| kuba napisał: | | czytałem w jakiejś książce o organizacji konferencji o imprezie w stylu pogromców duchów. podobno odbyła się w lochach prawdziwego zamku. czy ktoś w Polsce organizuje takie imprezy? |
to również robimy, choć u nas nazywa się - na wzór filmu Polańskiego - impreza tematyczna "Nieustraszeni pogromcy wampirów" _________________ Poznańska Grupa Eventowa to kompleksowa organizacja imprez integracyjnych i eventów firmowych, gier terenowych i szkoleń outdoor. Zapraszamy na www.pge.org.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
coffika
|
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 12:17 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy akurat impreza pod hasłem pogromcy duchów, ale wiele ciekawych scenariuszy i pomysłów na takie tematyczne imprezy można znaleźć na EventMapa.pl - portalu o którym już wspominałam, a który zajmuje się organizowaniem takich rz.
Ja z kolei byłam na firmowej biesiadzie szantowej (organizowanej właśnie w oparciu o ich pomysł), gdzie na wstępie każdy został przywitany łykiem specjalnej nalewki i haustem dymu z fajki kapitana. To nie wszystko, bo oprócz tego w programie imprezy był konkurs np. picia piwa na czas, czy możliwość zrobienia tatuażu. Super zabawa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jasiu30
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 11:54 am Temat postu: |
|
|
witam!! ja skorzystałem z oferty firmy Bluepoint z Poznania! było naprawdę extra! nasza firma chciał wymyślić coś fajnego i najpierw zdecydowaliśmy się na lot balonem a potem zabawy w lesie:) dostaliśmy broń snajperską na podczerwień jakieś specjalne ubrania z czujnikami i normalnie poczułem się jak w filmie Snajper!! organizatorzy zadbali o wszystko naprawdę profesjonalnie!! zabawa nie zapomniana!!!
polecam: www.bluepoint.org.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|