FORUM:organizacja EVENTÓW - konferencji, szkoleń, imprez biznesowych i rozrywkowych

powrót do strony www.konferencje.com
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
kapitalna impreza

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM konferencje.com Strona Główna -> wspomnienia z imprez, niecodzienne historie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kuba

PostWysłany: Wto Sty 02, 2007 10:59 am    Temat postu: kapitalna impreza Odpowiedz z cytatem

witam,

czytałem w jakiejś książce o organizacji konferencji o imprezie w stylu pogromców duchów. podobno odbyła się w lochach prawdziwego zamku. czy ktoś w Polsce organizuje takie imprezy.??

pozdrawiam
Kuba
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
katarzyna

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 1:28 pm    Temat postu: książka... Odpowiedz z cytatem

napewno czytałeś książkę Judy Allen "organizacja imprez". co do konferencji w zamku to napewno są firmy, które się tym zajumją. poszukaj ich w interencie albo w prasie branżowej.

pozdrawiam
Powrót do góry
Marek

PostWysłany: Sob Paź 25, 2008 7:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie imprezy organizuje firma np expedition - zresztą byłem na kilku już przez nich organizowanych i muszę powiedzieć, że widać doświadczenie i pełen profesjonalizm - a przede wszystkim nie występuje u nich słynna MASÓWKA - jak już nie będę pisał u jakich firm na naszym Polskim rynku - natknęliśmy się raz na minę chcąc tylko spróbować czegoś innego -NIE WARTO - expedition i nikt więcej - za to w jaki sposób to robią ! www.expn.com.pl - jak by coś Wink
pge

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 6:53 pm    Temat postu: Re: kapitalna impreza Odpowiedz z cytatem

kuba napisał:
czytałem w jakiejś książce o organizacji konferencji o imprezie w stylu pogromców duchów. podobno odbyła się w lochach prawdziwego zamku. czy ktoś w Polsce organizuje takie imprezy?

to również robimy, choć u nas nazywa się - na wzór filmu Polańskiego - impreza tematyczna "Nieustraszeni pogromcy wampirów"
coffika

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 12:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy akurat impreza pod hasłem pogromcy duchów, ale wiele ciekawych scenariuszy i pomysłów na takie tematyczne imprezy można znaleźć na EventMapa.pl - portalu o którym już wspominałam, a który zajmuje się organizowaniem takich rz.
Ja z kolei byłam na firmowej biesiadzie szantowej (organizowanej właśnie w oparciu o ich pomysł), gdzie na wstępie każdy został przywitany łykiem specjalnej nalewki i haustem dymu z fajki kapitana. Smile To nie wszystko, bo oprócz tego w programie imprezy był konkurs np. picia piwa na czas, czy możliwość zrobienia tatuażu. Super zabawa
Powrót do góry
jasiu30

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 11:54 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam!! ja skorzystałem z oferty firmy Bluepoint z Poznania! było naprawdę extra! nasza firma chciał wymyślić coś fajnego i najpierw zdecydowaliśmy się na lot balonem a potem zabawy w lesie:) dostaliśmy broń snajperską na podczerwień jakieś specjalne ubrania z czujnikami i normalnie poczułem się jak w filmie Snajper!! organizatorzy zadbali o wszystko naprawdę profesjonalnie!! zabawa nie zapomniana!!!
polecam: www.bluepoint.org.pl
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM konferencje.com Strona Główna -> wspomnienia z imprez, niecodzienne historie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: