Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miro4435565
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tellme
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2021 8:13 am Temat postu: |
|
|
Ogólnie temat jest taki, żebyśmy zdecydowali się na bardzo dobrej jakości ubrania, które dodatkowo pozwolą nam wyrazić siebie. I dlatego mi się podoba to, że tu AllSaints można wymienić jako markę, która jest przyszłością. Już dziś bardzo wiele osób ją docenia, a co dopiero nosi. Te ubrania są pełne wdzięku i nowoczesności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hdooley

|
Wysłany: Pią Lut 19, 2021 9:04 am Temat postu: |
|
|
W internecie jest o tym naprawdę dużo artykułów, a także blogów czy filmików. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maycek
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2021 12:53 am Temat postu: |
|
|
Kupuje tylko wysokiej jakosci ubrania i noszę je nie tylko przez jeden sezon, a przez kilka. Ostatnio widzialam świetny płaszcz polskiej marki wykonany w prawie 100% z wełny i bardzo poważnie zastanawiam się nad kupieniem sobie go. Płaszcz znalazłam tutaj https://polskieplaszcze.pl/ . Jak Wam się podoba? |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzaa
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2021 7:54 am Temat postu: |
|
|
Śmiej się ze mnie, jeśli chcesz, ale wydaje mi się, że noszenie tych samych ciuszków jest praktyczniejsze. I jeśli na przykład kupuję parki jesienne damskie , to nie na jeden sezon, to na pewno. Po prostu mi się to nie opłaca, a ja nie lubię niepotrzebnie kasy wydawać. Zresztą to, co na jesień, może służyć i na wiosnę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
iśka1
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2021 5:28 pm Temat postu: |
|
|
Nie powiem, lubię się ładnie i gustownie ubrać. Ale mój mąż też dotrzymuje mi w tym kroku. Wspólne mamy to, że wybieramy takie ubrania, dzięki którym można tworzyć różne stylizacje. Bardziej liczy się dla nas jakość i wygląd, a nie ilość ubrań. Nie tak dawno namówiłam męża na marynarkę ze sklepu Repablo https://repablo.com/marynarki-meskie-w-krate/ . Wiosna się zbliża to taka marynarka w kratę się przyda. Do eleganckich i sportowych stylizacji jest odpowiednia, też fason ma ładny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bladatwarz
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2021 6:26 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie modnych ubrań w najlepszych cenach, to polecam butik Stylowej Moniki http://stylowamonika.pl Modne kolekcje dla kobiet w każdym wieku i rozmiarze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HaseebUddin
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2021 6:43 pm Temat postu: UMA Pakistan |
|
|
UMA Pakistan is a country wide service organization dedicated to providing efficient and competitively priced Shipping service.
UMA’s mission is to offer our Principals, Customer and all other interested parties with consistently high-level of services that exceeds their expectations and requirements. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Orlowska
|
|
Powrót do góry |
|
 |
monikabert90
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2021 10:19 am Temat postu: |
|
|
Osobiście uważam, że w modne ubrania najlepiej zaopatrywać się w outletach internetowych. Sama ostatnio trafiłam na bardzo fajny outlet z jeansami damskimi Quick Outlet. Udało mi się tam kupić dwie pary świetnych spodni, po naprawdę atrakcyjnych, niewygórowanych cenach. Polecam również i Wam się tam rozejrzeć, jestem przekonana, że będziecie zadowoleni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|