Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Orlowska
|
Wysłany: Czw Gru 05, 2019 4:45 pm Temat postu: Zmywarka |
|
|
W prezencie rodzicom, chcemy kupić zmywarkę, mam już upatrzny model ale do tego chcielibyśmy dokupić wszelką potrzebną chemie. Czyli kapsułki, granulat do zmywarek i moze jakiś zapach. Wiecie może z jakiejś firmy będą najskuteczniejsze ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamyl87
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2019 6:39 pm Temat postu: |
|
|
A propos zmywarki, czy macie jakieś metody na wyczyszczenie jej? Chodzi o takie, które powinno się wykonywać regularnie, aby zmywarka działała nam sprawnie przez dłuższy czas. Ja takie metody przeczytałem na stronie https://www.domowe-sposoby.pl/twoj-dom/jak-czyscic-zmywarke/ Z tego artykułu dowiecie się jak czyścić zmywarkę i bardzo go Wam polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karbito
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zwinka
|
Wysłany: Pon Sty 27, 2020 11:12 am Temat postu: |
|
|
Jeśli tak jak ja lubicie sprzęty łatwe w obsłudze to z pewnością polubicie zmywarkę quick select od electroluxa. Mam ją u siebie i jestem bardzo zadowolona bo jest intuicyjna i sama wie, co ma robić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
IwonaU
|
Wysłany: Sob Lut 29, 2020 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli będziecie szukać zmywarki pod zabudowę i będziecie mieli z tym mały problem to jest to całkiem normalne. Ja również miałam problem z wyborem i jestem zdania, że trzeba dobrze poszukać. Jak czytałam w http://www.superpani.pl/dom/jaka-zmywarke-do-zabudowy-wybrac/ to w sumie po tym artykule udało mi się znaleźć to czego szukałam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robol

|
|
Powrót do góry |
|
 |
malwinaklos
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2020 9:48 am Temat postu: |
|
|
Zmywarka to świetny sprzęt i żałuję, że tak późno się na nią zdecydowałam Ale jak już ją mam to wiem na co zwracać uwagę. Ja niestety tego nie zrobiłam i żałuję, że moja zmywarka nie ma wyświetlacza i że nie ma modyfikowanych koszy na sztućce i na talerze. Teraz już wiem, że są takie modele i że są bardziej praktyczne. Ale cieszę się, że w ogóle przekonałam się do tego zakupu, bo teraz mam o wiele mniej pracy przy zmywaniu :d |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krezus

|
Wysłany: Czw Mar 12, 2020 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Ja tam sobie kupię zmywarkę firmy Samsung. To jest zawsze najlepsze rozwiązanie! Wam też to polecam!
|
 |
kika
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2020 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Mam sprzęt electrolux z podnoszonym koszem, to się nazywa dokładnie comfort lift. Super sprawa, nie muszę się schylać by coś rozładować. Myje dobrze i szybko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AlbertWesker

|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2020 10:16 am Temat postu: |
|
|
Samsung to jest świetna firma. Na pewno potrafią oni zrobić świetną zmywarkę!
|
 |
wabbily
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wabbily
|
|
Powrót do góry |