Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PanEdek

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2020 8:29 am Temat postu: Deska podłogowa |
|
|
Interesuje mnie sprawdzony i przetestowany producent deski podłogowej. Może znacie jakieś dobre firmy, w których sami kupowaliście deski i jesteście w stu procentach zadowoleni? _________________ Nasz Portal pracy i biznesu pomaga młodym przedsiębiorcom. Skorzystaj! |
|
Powrót do góry |
|
 |
iza91
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kabra
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2020 9:28 am Temat postu: |
|
|
taka deska jest świetna według mnie, szczerze polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Azalia
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2020 3:46 pm Temat postu: |
|
|
Drewnianą podłogę wraz z montażem wykonywała dla mnie firma http://www.parkietlux.pl/. Dotrzymali wszelkich terminów, jakość wykonania na 110% więc mogę z czystym sumieniem polecić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adal
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2021 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Wybierz taką podłogę, jaka ci się podoba i na jaką cię stać. Parkiet to na pewno dobry wybór, tyle że i kosztuje. Trzeba też dopilnować by został poprawnie położony. Przy montażu zwróć uwagę, żeby pod deski firma zamontowała porządnych podkład - to bardzo ważne przy podłogach pływających. Na pewno dobrze się sprawdzi podkład pianowood firmy Organika www.pianomat.pl/pianowood/ bo to gęsty i elastyczny materiał, który likwiduje mostki wyrównuje drobne nierówności podłoża, a także mostki termiczne i akustyczne W ten sposób poprawia komfort chodzenia, a także wydłuża żywotność wierzchniej warstwy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|