Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Polidomes
|
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 11:48 am Temat postu: Konferencje na plaży... |
|
|
Zajmujemy się przede wszystkim produkcją wynajmem i sprzedażą namiotów wszelkiego rodzaju. Swoją ofertę uzupełniamy o sprzęt sportowo-rozrywkowy, dmuchane billboardy, pływające kule czy produkty pod indywidualne zamówienie. Ponadto wykonujemy kompleksowy branding zamówionych artykułów.
Jesteśmy w stanie sprostać największym wyzwaniom w branży reklamowej i eventowej. Na nasze wsparcie mogą liczyć organizatorzy zarówno mniejszych wydarzeń, jak i dużych imprez masowych.
Mamy doświadczenie w zakresie organizacji konferencji oraz wesel na plaży na tle morza bałtyckiego.
Zapraszamy do współpracy
Monica
665 167 172
 _________________ Zajmujemy się produkcją, wynajmem oraz sprzedażą namiotów wszelkiego rodzaju. Swoją ofertę uzupełniamy o sprzęt sportowo-rozrywkowy, dmuchane billboardy, czy produkty pod indywidualne zamówienie. Wykonujemy kompleksowy branding zamówionych artykułów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aleksandra30

|
Wysłany: Sro Gru 04, 2013 10:45 am Temat postu: |
|
|
szałowy ten namiot! pięknie wygląda |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szczecinianin
|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 8:29 pm Temat postu: |
|
|
napisali byście jak się zachowuje w różnych warunkach pogodowych _________________ windykacja szczecin |
|
Powrót do góry |
|
 |
mnuwak
|
Wysłany: Sob Lut 08, 2014 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Śliczne to wygląda, godne polecenia, jednak jestem ciekawy czy w zimie też można tam robić _________________ Pojedź na wyprawy nurkowe , a może wykonaj
botox radom za promocyjną cenę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szymoneska
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2014 10:18 am Temat postu: |
|
|
Fajowe Fajny pomysł na wesele. My z mężem chcieliśmy wynająć taki namiot i zrobić wesele u nas pod lasem, ale przeraziła nas konieczność załatwiania wszystkiego od krzeseł, przez sztućce, na pokrowcach na krzesła kończąc, no i niepewna pogoda, bo w Polsce to nigdy nic nie wiadomo Niemniej jednak ładnie to wygląda i fajnie chyba mieć wesele na plaży  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bleckie_87
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Monqa
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2014 3:24 am Temat postu: |
|
|
mnuwak napisał: | Śliczne to wygląda, godne polecenia, jednak jestem ciekawy czy w zimie też można tam robić |
No nie wiem czy w zimie mimo wszystko to dobry pomysł  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sunsin
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2014 10:57 am Temat postu: |
|
|
Czy ja wiem, jakoś taka forma mnie nie bardzo przekonuje, przecież jest masa ośrodków, które oferują konferencje na plaży bo są albo nad morzem, albo nad jakimś jeziorem. Przykładem może być hotel Marina Diana http://www.marinadiana.pl/pl97,aktualnosci.html genialne miejsce, a do tego organizacja wszystkiego na poziomie europejskim, więc po co ktoś by miał brać namiot i się w nim męczyć kiedy można to zrobić naprawdę w miejscu profesjonalnym? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franciszka
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2014 10:28 am Temat postu: |
|
|
Ale czadowa sprawa! Nie wiedziałam że takie bajery są nad polskim morzem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojciech001
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2016 11:38 pm Temat postu: |
|
|
Świetna sprawa, taka impreza nad morzem to strzał w dziesiątkę! _________________ http://pimtek.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
mariola685
|
Wysłany: Pon Sie 08, 2016 5:24 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli stawiacie na profesjonalny wygląd miejsc wypoczynku czy imprez na plaży to warto zainwestować choćby w takie namioty/pawilony https://www.gamm.pl/pl/c/Pawilony-ogrodowe-namioty-handlowe/1074 - odpowiednia aranżacja i można zorganizować mega przyjęcie - kwestia ozdób i dodatków. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kronos
|
Wysłany: Sob Sie 13, 2016 2:52 pm Temat postu: |
|
|
o! to brzmi naprawdę ciekawie, konfa w takim miejscu, kto by pomyślał. czasem przyda się wprowadzić jakieś urozmaicenie do nudnego biurowego życia _________________ http://tuszetonery.blog.onet.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Drakhtul
|
Wysłany: Nie Sie 14, 2016 10:10 am Temat postu: |
|
|
Dla mnie to jakies takie... nieprofesjonalne. _________________ Resources Hack |
|
Powrót do góry |
|
 |
ArturGablota
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2016 7:30 pm Temat postu: |
|
|
aha |
|
Powrót do góry |
|
 |
arbuz
|
Wysłany: Sro Sty 04, 2017 11:05 pm Temat postu: |
|
|
ten namiot naprawdę robi wrażenie - strasznie się zapaliłem do zrobienia wesela w czymś takim _________________ http://tuszetonery.blog.onet.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|