Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
rx1
Do³±czy³: 19 Lis 2020 Posty: 12
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kama76
Do³±czy³: 24 Kwi 2017 Posty: 98
|
Wys³any: Pi± Lis 20, 2020 11:23 am Temat postu: |
|
|
Hm.. Nie wiem czy kupi³abym co¶ takiego mê¿owi. ;D Ja zazwyczaj kupujê mu nowe perfumy, jak±¶ ksi±¿kê albo kosmetyki do brody ostatnio mu da³am w prezencie. W sklepie https://drogerix.pl/ mo¿na znale¼æ wiele fajnych kosmetyków dla mê¿czyzn.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwiiia
Do³±czy³: 10 Wrz 2016 Posty: 403
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobietaewka77
Do³±czy³: 29 Pa¼ 2020 Posty: 13
|
Wys³any: Nie Lis 22, 2020 6:54 pm Temat postu: |
|
|
Nadchodz± ¶wiêta, a ja szukam jakiego¶ prezentu dla swojego faceta, my¶la³am o jakim¶ bonie, jednak w obecnej sytuacji wszystko po kolei zamykaj±, wiêc raczej zrezygnuje z tego pomys³u. Wpad³am przypadkowo na stronê Twoje Pióro, znalaz³am tam fajny zestaw do pisania mam nadzieje, ¿e bêdzie zadowolony, a prezent bêdzie przydatny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
horab
Do³±czy³: 24 Maj 2019 Posty: 94
|
Wys³any: Wto Gru 08, 2020 9:24 pm Temat postu: |
|
|
Mo¿na ¶mia³o poleciæ te kosmetyki do brody. Produkty do pielêgnacji ale te¿ profesjonalne kosmetyki. Posiadaj± równie¿ niezbêdne akcesoria do brody. Prowadz± szerok± wspó³pracê z salonami barberskimi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mucha123
Do³±czy³: 24 Lut 2020 Posty: 256
|
Wys³any: Sro Gru 23, 2020 8:40 am Temat postu: |
|
|
Mo¿esz mu zasponsorowaæ przeja¿d¿kê sportowym autem po torze wy¶cigowym. Uwa¿am, ¿e jest to ¶wietny pomys³ na prezent. Tak± mo¿liwo¶æ znajdziesz na stronie https://autonator.pl/tor/krakow . |
|
Powrót do góry |
|
 |
dawid_alf
Do³±czy³: 23 Gru 2020 Posty: 4
|
Wys³any: Sro Gru 23, 2020 10:59 am Temat postu: |
|
|
Ja jestem bardzo ciekawy co wymy¶li³a w tym roku moja druga po³ówka na prezent |
|
Powrót do góry |
|
 |
wabbily
Do³±czy³: 10 Lis 2020 Posty: 62234
|
|
Powrót do góry |
|
 |
damaro
Do³±czy³: 10 Lut 2020 Posty: 8
|
Wys³any: Nie Sty 31, 2021 4:02 pm Temat postu: |
|
|
Polecam odwiedziæ chiptunig w £odzi Hamownia £ód¼ - maj± specjalistyczny sprzêt i tuninguj± nie tylko samochody ale równie¿ i motocykle [/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
robertz
Do³±czy³: 27 Lis 2020 Posty: 25
|
Wys³any: Nie Sty 31, 2021 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Je¶li twój facet gra w pi³kê to wy¶mienitym prezentem bêdzie dla niego nowe obuwie pi³karskie Kupisz je w Yes Sport. Sklep ten ma szeroki wybór obuwia do gry w pi³kê. Znajdziesz tam pe³n± rozmiarówkê, ró¿ne fasony, kolory. Ponadto s± tam buty dedykowane do ró¿nych nawierzchni: boisko trawiaste, hala, orlik. Przy okazji byæ mo¿e znajdziesz tam te¿ co¶ sportowego dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kocikot
Do³±czy³: 03 Lut 2020 Posty: 54
|
Wys³any: Nie Sty 31, 2021 9:50 pm Temat postu: |
|
|
Mój ch³opak chcia³ nowe dywaniki na zimê, bo ostatnie zjecha³, wiêc postanowi³am kupiæ mu dwa komplety  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|