Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
Jakub75
Doczy: 25 Mar 2019 Posty: 3
|
Wysany: Pon Mar 25, 2019 7:48 pm Temat postu: piamy damskie |
|
|
"Witam wszystkich! Ostatnio naszo mnie na odwieenie szafy jeli chodzi o piamy bo miaam ju za duo przypadkowych koszulek i spodenek.
http://muzzy.pl/kategoria-produktu/pizamy-damskie/ tutaj maj spory wybr bardzo adnych rzeczy. Trudno mi si byo zdecydowa bo maj koszule, komplety z krtkim i dugim rkawem. Jest spora rnorodno bo niektre zestawy wygldaj jak cudowny dresik do chodzenia po domu, ale s te bardziej kobiece zestawy. A jako jest naprawd fajna- przyjemne, nic nie drapie i liczne kolory. Naprawd polecam!" |
|
Powrt do gry |
|
 |
Juwidnis
Doczy: 24 Mar 2019 Posty: 4
|
Wysany: Pon Mar 25, 2019 8:54 pm Temat postu: |
|
|
wietnie si skada - na pewno sobie zerkn, bo wanie planuj zakup nowej pidamy. |
|
Powrt do gry |
|
 |
pola35
Doczy: 10 Mar 2016 Posty: 635
|
Wysany: Nie Pa 27, 2019 11:44 pm Temat postu: |
|
|
Ja od jakiego czasu to kupuj sobie koszulki nocne bardziej. I takie codzienne i takie bardziej seksowne, na https://www.olive.pl/bielizna/na-noc/koszulki-nocne.html zazwyczaj. Maj w tym sklepie dobrej jakoci produkty i ceny korzystne, koszulka co teraz zamwiam w innym sklepie byla dostpna droej i to nie kwestia wcale 2-3 z. Take chyba na Olive najlepiej kupowa. Zerknijcie sobie, na pewno jaka koszulka Wam wpadnie w oko. To mia odmiana sobie tak zaoy czasami a nie tylko bawenian piam. |
|
Powrt do gry |
|
 |
Szlachet

Doczy: 22 Lip 2019 Posty: 242
|
Wysany: Wto Lis 05, 2019 1:24 pm Temat postu: reeee |
|
|
Piamy damskie to jest wspaniaa sprawa. Ja tam kupuj swojej dziewczynie takie rzeczy na Allegro. Tam jest obecnie wszystko!
|
 |
Krezus

Doczy: 06 Lis 2019 Posty: 230
|
Wysany: Sro Lis 06, 2019 11:04 am Temat postu: reeee |
|
|
Mi si podobaj takie piamy, ktre reklamuje Natalia Siwiec. Moje kochanki fajnie w tym wygldaj!
__________________________-
Wrocaw i okolice |
|
Powrt do gry |
|
 |
mirax
Doczy: 19 Cze 2020 Posty: 8
|
Wysany: Pi Cze 19, 2020 9:57 am Temat postu: Re: reeee |
|
|
Krezus napisa: | Mi si podobaj takie piamy, ktre reklamuje Natalia Siwiec. Moje kochanki fajnie w tym wygldaj!
__________________________-
Wrocaw i okolice |
no to piknie..
|
 |
wabbily
Doczy: 10 Lis 2020 Posty: 46217
|
|
Powrt do gry |
|
 |