Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szoka5
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2018 9:42 am Temat postu: Rozwód |
|
|
Cześć, ja przy swoim rozwodzie zatrudniłam tego prawnika http://adwokat-rterebusplock.pl/. Naprawdę polecam, fachowa pomoc, a co najważniejsze, sprawa skończyła się dla mnie pomyślnie. Polecam wszystkim osobom z Płocka i okolic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta4000
|
Wysłany: Pon Sty 15, 2018 9:36 pm Temat postu: |
|
|
Sprawdzę co mają do zaoferowania, wielu moich znajomych korzystało z usług kancelarii adwokackiej Wojas Pawlak. Szybka i profesjonalna obsługa, sama nie dawno dowiedziałam się że będę musiała wziąć rozwód i także przyda mi się ktoś doświadczony aby reprezentował moje imię w sądzie. _________________ miała matka syna hej... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mrukwa
|
|
Powrót do góry |
|
 |
M_Bar
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2018 8:57 am Temat postu: |
|
|
A czy znacie jakiegoś sprawdzonego adwokata w rozwodowych kwestiach z Krakowa? _________________ Rodzina i kariera - nigdy tego nie mieszaj! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reginka_T
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2018 10:02 am Temat postu: |
|
|
M_Bar napisał: | A czy znacie jakiegoś sprawdzonego adwokata w rozwodowych kwestiach z Krakowa? |
Prawem rodzinnym i rozwodami w Krakowie zajmują się oni. Myślę, że warto zaufać tej kancelarii, bo pracują tam naprawdę doświadczeni prawnicy. _________________ Dzień dobry, drodzy Forumowicze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wertass
|
|
Powrót do góry |
|
 |
subhashsk
|
|
Powrót do góry |
|
 |
okon
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Daria66
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2019 5:48 pm Temat postu: |
|
|
W przypadku takiego rozwodu należy zachować zimną krew i udać się do dobrego specjalisty jakim jest prawnik w kaliszu Z taką pomocą na pewno będzie wam dużo łatwiej uporać się z tą sprawą. Warto sobie wszystko dokładnie na początku przemyśleć i działać systematycznie. Myślę, że spokojnie dacie sobie z tym radę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tom.m
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2019 8:55 am Temat postu: |
|
|
A czy znacie jakiegoś dobrego adwokat rozwód płock? Znalazłem tego jednego, ale podobno strasznie zarobiony i nie może wziąć mojej sprawy w tym momencie... więc szukam innego. Polecicie kogoś? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ziutka
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2019 12:53 pm Temat postu: |
|
|
Ja wynajęłam prywatną detektyw, bo chciałam się rozwieść z orzeczeniem o winie męża. Pomogła mi w tym genialna Pani Detektyw Skrzypek z Wrocławia. Rozegrała to tak świetnie i zdobyla dowody na niewiernosc mojego męża. Teraz czekam na rozprawę |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nikola
|
Wysłany: Czw Kwi 25, 2019 11:17 am Temat postu: |
|
|
Rozwody Poznań nigdy nie są piękne, rozpada się małżeństwo i zaczyna się walka o podział majątku i opiekę nad dziećmi. Zawsze w takim przypadku pomocne jest wsparcie prawnika. Kancelaria Adwokacka Adam Baszkowski oferuje dosyć spory zakres usług, na pewno ci pomogą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
izabela84
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2019 10:13 am Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o rozwody Olsztyn to mogę z czystym sumieniem polecić Wojciecha Piłata. To jest człowiek godny zaufania, profesjonalista i do tego jeszcze człowiek bardzo pragmatyczny, który wytłumaczył mi, że złość to najgorszy doradca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jedlińska
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2019 12:20 pm Temat postu: |
|
|
Nazwisko co najmniej kontrowersyjne jak na prawnika  |
|
Powrót do góry |
|
 |
drim33

|
Wysłany: Nie Maj 19, 2019 11:18 am Temat postu: |
|
|
ja polecam tego https://kancelariabgb.pl/ adwokata z Łodzi, pomoże Ci na pewno _________________ Kto jest myślący, to i zatroskany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|