Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Firmerek
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2018 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Tez wlasnie teraz zastanawialismy sie nad leasingiem jak bralismy samochod dostawczy do firmy. Wybralismy peugeota boxer - byly bardzo atrakcyjne metody finansowania dostepne, wiec udalo nam sie zlapac naprawde dobra okazje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
misyogi
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2018 11:40 am Temat postu: |
|
|
raczej leasing, nie obciążasz jednorazowo budżetu, a oferty leasingu dla firm są bardzo korzystne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bernwald3
|
Wysłany: Czw Maj 31, 2018 1:02 pm Temat postu: |
|
|
Mieszkam w Łodzi, nie mam wlasnego samochodu, a planuje maly wyjazd z dziewczyna. Szukam jakies dobrej wypozyczalnii. Moj znajomy polecil mi strone http://www.master-car.com.pl/ , poniewaz uwaza ze maja najlepsza oferte dostepna w Łodzi. Sprawdzilem i według mnie maja dobre ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
NervousDrake
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2018 2:31 pm Temat postu: |
|
|
Do firmy obie opcje są dobre i opłacalne. Osobiście jednak polecam, żebyś zastanowił się nad kredytem. Są bardzo fajne kredyty samochodowe dla firm, toyota bank ma w swojej ofercie takie warte uwagi, więc może tam sprawdź? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kajetanxx
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2018 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Myślę ze wzięcie samochodu w leasing to bardzo dobra opcja. Szczególnie jeśli nie ma się na tyle pieniędzy w portfelu. Warto jednak wcześniej wypełnić formularz online na https://kredytok.pl/leasingok/i poczekać az oddzwoni do nas konsultant. Wtedy mozna go dopytać o szczegóły i rozłozyć miesięczne raty tak zeby było dla nas jak najbardziej korzystnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rafał44
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2019 10:51 am Temat postu: |
|
|
Ja byłbym jednak za leasingiem, wydaje mi się że jest to jedna z lepszych opcji jeżeli chodzi o samochód dla firmy. Jeżeli szukasz auta osobowego to tutaj mogę polecić Ci abyś również zajrzał do salonu HondaPlaza Warszawa w którym można znaleźć szeroki wybór aut nowych oraz używanych i do tego liczyć na niezłe warunki leasingowe, ale to już dokładnie przedstawią Ci na miejscu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Telus
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2019 6:27 am Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że decyzja nalezy do Ciebie, ale jeśli chodzi o taki kredyt na firmowy samochód to moim zdaniem może pomóc Ci Aasa Dla Biznasu. Mają oni oferte kredytu do 20 000 ze spłatą rozłożoną nawet na 24 miesiące. Moim zdaniem warto sprawdzić to dokładniej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roli
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2019 10:18 am Temat postu: |
|
|
Myślę, że leasing jest o wiele bardziej opłacalny. Tym bardziej, że istnieje potem mozliwość zakupu auta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
djantko
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|