Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jjusti18
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2018 10:17 pm Temat postu: Dobra restauracja. |
|
|
Właśnie dostałem się na wymarzone studia i z tej okazji chciałbym zabrać moją dziewczynę na kolację. Co myślicie o restauracji Bubbles w stolicy? Znajomi, gdy tam byli bardzo sobie zachwalali tamtejszą kuchnię. Mnie zaciekawił duży wybór alkoholi głównie szampanów krajowych, jak i zagranicznych, które będą idealne na tę okazję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karinos83
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2018 8:22 am Temat postu: |
|
|
Nie znam miejsca. Ale jeśli zależy Ci na sympatycznym klimacie i dobrym jedzeniu to tutaj https://wweku.business.site/ masz namiary na restaurację "w Weku" na warszawskiej Woli. Świetne miejsca na lunch czy kolację. Przede wszystkim możesz liczyć na smaczny, świeży posiłek, w dobrej cenie. A do tego na miłą obsługę. Sprawdź. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda906
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2018 9:36 am Temat postu: |
|
|
Ich lunche wymiatają! Serio, jeśli chcesz zjeść smacznie, świeżo i niedrogo to zajdź do "w Weku". Restauracja bardzo sympatyczna. tak samo obsługa. A jedzenie mega - czuć, ze kucharz wie co robi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
czarek123
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2018 12:58 pm Temat postu: |
|
|
nigdy tam nie byłem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bernwald3
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2018 11:51 am Temat postu: |
|
|
komunię syna organizowałam w https://www.oranzeria-restauracja.pl/imprezy/komunie Bardzo wysoki poziom organizacji- szeroki wybor dań. Wszystko było podane w ładnej formie. Obsługa swietnie sobie poradziła z obsługą 50 osób. Sala jest duża i przestrzenna więc nie było ścisku i wszyscy się dobrze bawili  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karinos83
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2018 6:59 pm Temat postu: |
|
|
czarek123 napisał: | nigdy tam nie byłem |
Sprawdź koniecznie Czarek. Miejsce jest urzekające. A jak dodasz do tego jedzenie,które serwują to już na pewno będziesz wracać, i pewnie przyprowadzisz znajomych Smacznie, tanio i w fajnym klimacie. Polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2018 7:58 am Temat postu: |
|
|
Ja mam wyrobioną bardzo dobrą opinie o Restauracji Akademia. Zawsze gdy tam jestem obsługa traktuje mnie jak członka rodziny. Menu wegetariańskie jest tam nieziemskie. Wszystkim smakoszom przypadną do gustu gołąbki w sosie pomidorowym z kaszą jęczmienną i grillowanymi warzywami. Tym daniem szef kuchni już dawno skradł moje serce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sprawdzana
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2018 9:57 am Temat postu: |
|
|
Cześć, jak już zapytujecie o różne restauracje, nie tylko w stolicy, to powiem Wam, że powinniście, będąc w Krakowie, spróbować dań z Trattoria La Campana https://lacampana.pl/ . Od kilku lat co roku dostają wyróżnienie w Przewodniku Michelin, ale co ważniejsze, sprawna obsługa podaje naprawdę smaczne posiłki z kuchni włoskiej. Sama jadłam tam raz, pół roku temu i nadal jestem pod wrażeniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grolsch
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2019 10:57 pm Temat postu: |
|
|
Dobra restauracja to taka, w której większość dań z karty nas zachwyca! I ja tak mam w https://staremetropolis.pl/ Ich lokal w Toruniu na ulicy podmurnej serwuje naprawdę genialne potrawy. Mają pizzę z pieca, która po prostu rozpływa się w ustach To idealne miejsce zarówno na rodzinny obiad jak i na lunch z przyjaciółmi! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jakubik
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2019 12:19 pm Temat postu: |
|
|
jakie dania lubicie? |
|
Powrót do góry |