Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mhandsome
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 8:16 am Temat postu: Re: Nowy kolor dla stałych bywalców |
|
|
Zobaczcie co znalazłam na stronie firmy eventmapa.pl zajmującej się organizacją eventów, imprez integracyjnych, itp. Bardzo mi się to spodobało, bo to nietypowy scenariusz. Zamiast ekstremalnych zabaw, albo tematyki, która interesuje tylko szefa lub dział HR, czy zwykłego biesiadowania przy alkoholu. Otóż: _________________ http://leather4sure.us |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzechu
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2015 11:07 am Temat postu: Re: Nowy kolor dla stałych bywalców |
|
|
mhandsome napisał: | Zobaczcie co znalazłam na stronie firmy eventmapa.pl zajmującej się organizacją eventów, imprez integracyjnych, itp. Bardzo mi się to spodobało, bo to nietypowy scenariusz. Zamiast ekstremalnych zabaw, albo tematyki, która interesuje tylko szefa lub dział HR, czy zwykłego biesiadowania przy alkoholu. Otóż: |
Nie ma żadnego linka w treści  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|