Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asap
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2015 11:31 pm Temat postu: |
|
|
u mnie tylko i wyłącznie ROWER:) Jazda na rowerze jest o tyle dobra, ze jest to srodek lokomocji, czyli mozesz poruszac się nim wszedzie - bez wymówek Wolę jezdzić do pracy na rowerze niż tłuc się w zatłoczony autobusie:) Pamiętam jak ja się zabieralam do jezdzenia na rowerze - chyba 2 lata probowalam, najpierw jeździłam raz w tygodniu, później przez cały miesiąc codziennie az w końcu w tamtym roku kopiłam sobie porządny rower i przez cale 4 miesiace dojeżdżałam do pracy 13 kilometrów. Teraz czekam na nowy sezon! Ale przyznam ze mialam problem z kupnem roweru i kazdemu kto sie zastanawia jaki rower kupic zeby nie przeplacic polecam test na stronie sklepu http://www.giantfabryczna.pl/pl-pl/ - tam na podstawie prostych pytan dopasowuje Ci się model roweru do twoich potrzeb. Przynajmniej nie będzie obaw ze sie kupilo cos zbyt wpasionego lub niewystarczającego |
|
Powrót do góry |
|
 |
kata89
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mwedkarz
|
Wysłany: Sro Mar 04, 2015 2:55 pm Temat postu: |
|
|
A ja lubię leżeć pod kocem pijać ciepła herbatę i oglądając telewizje _________________ Polecam: sklep sumowy, boczny trok |
|
Powrót do góry |
|
 |
samar
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2015 5:29 pm Temat postu: |
|
|
tycjan napisał: | Ja niestety nie mam zbyt wiele wolnego czasu. Po pracy zwykle jest już noc i wracam zmęczony do domu, gdzie tylko coś zjem i idę spać. Raz w tygodniu staram się jednak znaleźć jakąś wolną godzinkę i chodzę na terapię dla biznesu w Pracowni Psychorozwoju w Warszawie. Tu jest ich strona: http://psychoterapia-kielczyk.pl/
To mi pozwala nieco odsapnąć i się zrelaksować, bo mogę się komuś wygadać. I to nie byle komu, ale terapeucie, osobie, która się na tym zna i zawsze wie, co odpowiedzieć i jak rozwiązać moje problemy. To na prawdę odprężające. |
Staram się po pracy odpoczywać czynnie , to wpływa na moją kondycję oraz co się z tym wiąże zdrowie . Zaczęłam więc biegać zakupiłam sobie oczywiście do tego celu buty sportowe oraz odpowiedni strój na każdą pogodę
http://www.sk-sport.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
heloneida
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2015 10:45 am Temat postu: |
|
|
Mało mam czasu na odpoczynek, bo cały czas jestem w ruchu, ale w sumie to mi to odpowiada  |
|
Powrót do góry |
|
 |
JarekCzyz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kata89
|
|
Powrót do góry |
|
 |
heloneida
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2015 11:21 am Temat postu: |
|
|
Książka plus czekolada brzmią bardzo dobrze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tereva
|
|
Powrót do góry |
|
 |
szymoneska
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2015 11:34 pm Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio kompletnie nie mam czasu i siły na czytanie. Na szczęście są audiobooki - to one mnie ostatnio zajmują. |
|
Powrót do góry |
|
 |
samar
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2015 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie najlepszym odpoczynkiem po pracy jest jazda na moim motocyklu
Kawasaki ER6 w ten sposób jestem wstanie najlepiej zregenerować siły po ciężkim dniu . Jest to motocykl bezawaryjny oraz dobrze się prowadzi oczywiście dla osób mających doświadczenie . |
|
Powrót do góry |
|
 |
antoni
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KarolS
|
|
Powrót do góry |
|
 |
samar
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dominikaa
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2015 9:57 am Temat postu: |
|
|
Hmm to ja mam chyba trochę bardziej aktywne hobby, lubię po pracy poczuć adrenalinę, dlatego dużo się wspinam w skałkach i na ściance, ale ostatnio przerzuciłam się na jazdę na motorze. Świetna rzecz! I do tego naprawdę dobrze się wygląda w tych kombinezonach motocyklowych Zabrze http://motomoda24.pl/index.php/odziez-motocyklowa/odziez-skorzana/kombinezony-skorzane.html a poza tym zwiększają bezpieczeństwo, bo co innego adrenalina, a co innego brawura. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|