| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ozon
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 1:31 pm Temat postu: Oceniamy nową szatę serwisu Konferencje.com |
|
|
Prosimy o opinie i uwagi na temat nowej szaty i budowy serwisu. Jak oceniają Państwo jego czytelność i funkcjonalność? Czego brakuje ?
Pozdrawiamy
Zespół IP:toursim |
|
| Powrót do góry |
|
 |
guide
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 2:51 pm Temat postu: serwis wygląda znacznie lepiej |
|
|
| uważam że obecnie w serwisie jest więcej życia, może to przez te aktualności. w końcu pojawiły się nowe kategorie związane z obsługą eventów, ale nadal jest bałagan w ich zawartości tj. niektóre firmy są w złych kategoriach, ale to chyba pozostałośćpo przebudowach. poza tym jeśli chodzi o kolorystykę trochę za dużo szarości. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fanatic
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 8:35 am Temat postu: mi się podoba |
|
|
tak jak pisał przedmówca jest trochę bałaganu, kolorki mogłyby być żywsze
jest lepiej niż było ale do ideału trochę brakuje
no i forum takie niemrawe:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hotelman
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 12:46 pm Temat postu: mi się podoba |
|
|
| stronka fajna, ale trochę brakuje mi informacji o szkoleniach dla branży MICE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pge
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 7:07 pm Temat postu: Re: Oceniamy nową szatę serwisu Konferencje.com |
|
|
| ozon napisał: | | Jak oceniają Państwo jego czytelność i funkcjonalność? Czego brakuje ? |
Najważniejszą wadą wydaje mi się brak zatwierdzania userów przez admina. Efektem tego (czyli automatycznej rejestracji) jest coraz większe zaśmiecenie forum wpisami robotów (najpewniej coś w stylu addera), które czynią wątki trudne w odbiorze (mówiąc prościej - po prostu wkurzają) przerabiając to forum w farmę linków.
Moja rada - jako nie-admina - to zatwierdzanie nowych userów i dokładniejsze moderowanie postów. Przy ilości niecałych 200 userów i poniżej 600 postów nie jest to chyba złe rozwiązanie.
Pozdrawiam zespół adminów i gratuluję dobrego pomysłu na forum branżowe. _________________ Poznańska Grupa Eventowa to kompleksowa organizacja imprez integracyjnych i eventów firmowych, gier terenowych i szkoleń outdoor. Zapraszamy na www.pge.org.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uma
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 12:22 pm Temat postu: |
|
|
czytelność i funkcjonalność-ok,. a wizualka...nie to jest najważniejsze, liczy się merytoryczna zawartość  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się jest czytelny i prosty - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. _________________ Eventy - zachęcam do odwiedzenia naszej strony firmowej!
Pozdrawiam,
Michal |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|