Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylwia4012
|
|
Powrót do góry |
|
 |
janek33

|
Wysłany: Nie Lip 20, 2014 7:13 pm Temat postu: |
|
|
W przypadku sklepu internetowego najważniejsza jest prezentacja produktu - warto jest zainteresować się możliwością dodania zdjęć 360 stopni, dzięki którym dany klient może sobie obejrzeć produkt z każdej możliwej strony.
Wygląd sklepu odgrywa dużą rolę. Ludzie chętniej kupują w sklepie, który jest wygodniejszy w obsłudze, lepiej skonstruowany i pozwala na lepszą prezencję produktu.
Oczywiście również duża rolę odgrywa pozycjonowanie oraz reklama sklepu adsense oraz w serwisach społecznościowych.
Dzięki temu można zdobyć większy ruch na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzechu
|
Wysłany: Czw Sie 14, 2014 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Tylko pamiętaj, by zdjęcia panoramiczne wykonać w pomieszczeniu odpowiednio do tego przygotowanym. Porządek i odpowiednie ułożenie będzie lepiej prezentować się na foto niż rzeczy w przypadkowych miejscach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiotusin
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2014 10:08 am Temat postu: |
|
|
Ferdek89 napisał: | w sumie dobry pomysł Zamierzam otworzyć swój sklep więc każda forma promocji mi się przyda  |
No to jak zamierzasz otworzyć dopieor to ja Ci odradzam korzystanie z tych wszystkich płatnych ofert na początku. A pomyślenie nad tym jak możesz we własnym zakresie zareklamować firmę i zrobić to dzięki temu bezpłatnie lub bardzo ograniczając koszty. Poczytaj sobie bloga FreshMail szczególnie polecam ostatni wpis o marketingu http://freshmail.pl/blog/ciekawostki/buzz-marketing-case-studies-pewnej-kampani-mailingowej/ naprawdę jest tyle informacji dzięki którym będziesz wstanie wykonać początkową promocję firmy zupełnie za darmo. A uwierz, że na początku pieniądze przydadzą Ci się do innych rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda906
|
|
Powrót do góry |
|
 |
reset
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2014 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Stronę można wypromować na wiele sposobów. Jednym z nich są social media, o których więcej się można dowiedzieć na adres: skuteczni.pl. Odpowiednio przeprowadzone kampanie na mediach społecznościowych zwiększają szansę na zaistnienie firmy w internecie. Warto więc zlecić zadanie dobrej firmie, która wykona kampanię w profesjonalny sposób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartek03
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karson
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2014 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Niekoniecznie Facebook to może potęga ale w portalach społecznościowych, nie znaczy to natomiast, że to najlepsza w każdej sytuacji metoda marketingowa. Należy umiejętnie stosować marketing dostosowując go do potrzeb swojej firmy _________________ http://piercingowo.blox.pl/ - piercingowy blog |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kajtek89
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2014 3:54 pm Temat postu: |
|
|
Nie tylko facebook, ale też szkolenia i organizacja eventów ma wpływ na pozyskanie klientów. Zwłaszcza jeśli zaprosisz prezesów większych firm jako prelegentów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinglozo
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 2:52 pm Temat postu: |
|
|
Jaka waszym zdaniem najlepsza promocja dla dzieciaków w mojej restauracji?
Strona : http://restauracja-oliwka.pl/sala-zabaw-dla-dzieci-ursynow/
Od dłuszego czasu nie moge zaciągnąc zainteresowania więc postanowiłem w jakiś sposób zainwestować w reklame.. Co polecacie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kuna

|
Wysłany: Wto Paź 14, 2014 10:26 am Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od specyfiki firmy. Jeśli jest to przedsiębiorstwo, które skupia się na działalności w internecie to na pewno warto zakładać takie profile. Z to w przypadku biznesów działających lokalnie lepszym rozwiązaniem są inne typy reklamy. Szczególne znaczenie ma reklama outdoorowa, która ostatnio znów wraca do łask. Wszelkie plakaty, billboardy czy nawet zwykłe naklejki na szybę to dobry pomysł na rozreklamowanie takiego biznesu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
antoni
|
Wysłany: Pią Paź 24, 2014 8:50 am Temat postu: |
|
|
Zawsze też warto wynająć jakąś firmę , której można zlecić pozycjonowanie i linki sponsorowane. Z tego co wiem- to najskuteczniejsza reklama w sieci.
Wydaje mi się, że era reklam w telewizji już się zakończyła i można tam zobaczyć tylko spoty reklamowe banków, piwa i telefonów komórkowych  |
|
Powrót do góry |
|
 |
reset
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2014 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Ja znam bardzo dobrą agencję reklamową -strona www: http://skuteczni.pl/ . Z pewnością pomogą ci w promowaniu twojej strony internetowej, skuteczne pozycjonowanie w atrakcyjnej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PawKa
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2014 4:10 pm Temat postu: |
|
|
jeśli chodzi o reklamowanie i promowanie swojej firmy to nie lepiej Ci po prostu stworzyć dla niej porządną i wyrazistą stronę internetową i po prostu ją pozycjonować aby była dobrze widoczna i znana klientom? Zajrzyj tu strony internetowe Nowy Sącz i może zapytaj profesjonalistów co byłoby najlepszą opcją na reklamę... |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzechu
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2014 2:36 pm Temat postu: |
|
|
antoni napisał: | Zawsze też warto wynająć jakąś firmę , której można zlecić pozycjonowanie i linki sponsorowane. Z tego co wiem- to najskuteczniejsza reklama w sieci.
Wydaje mi się, że era reklam w telewizji już się zakończyła i można tam zobaczyć tylko spoty reklamowe banków, piwa i telefonów komórkowych  |
Dodałbym jeszcze do tego szeptany marketing, bo sporo osób szuka informacji o produktach czy usługach w internecie. Może już ktoś korzystał z tej formy promocji? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|