Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sandra77
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2017 2:06 am Temat postu: |
|
|
Możesz sama określić, ale najpierw dowiedz się jakie są typy i czym się charakteryzują. Jednak dobrze jest pójść do dermatologa, żeby dogłębnie zbadał specjalistycznymi urządzeniami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
henrry29
|
Wysłany: Nie Lis 19, 2017 1:39 pm Temat postu: |
|
|
Kosmetyki z seri AA są dobre przy tego typu problemach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaś89
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2017 2:44 pm Temat postu: |
|
|
W sieci jest sporo artykułów jak określić rodzaj naszej cery i dobrać odpowiednie kosmetyki. Poza tym, jeśli zamawiasz na przykład w drogeriach internetowych jak https://puderek.com.pl/62_skin79 , to przy każdym produkcie masz opisane do jakiej skóry będzie on odpowiedni i co zawiera. Sprawdź kosmetyki koreańskie marki SKIN79, mają taki wybór, że spokojnie można dopasować kremy idealne do naszej cery i bardzo szybko są widoczne efekty po ich użyciu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Telus
|
Wysłany: Wto Sty 16, 2018 3:15 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o rodzaje skóry twarzy to chyba najlepszym rozwiązaniem jest udać się do kosmetyczki aby poznać swój. Jest masa salonów kosmetycznych takich jak ten salonwroclaw.pl , w którym pracują doświadczone kosmetyczki i moim zdaniem warto im w tej kwestii zaufać! |
|
Powrót do góry |
|
 |
rybitwa
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2018 10:50 am Temat postu: |
|
|
Kosmetyki, których używamy na co dzień, są bardzo ważne jeśli chodzi o pielęgnację skóry twarzy. Ja od kiedy używam kosmetyków naturalnych czuję się dużo lepiej z moją skórą. Dlatego odsyłam Was do wizyty na stronie drogerii internetowej https://tulipani.pl/. Tam znajdziecie bardzo duży wybór takich produktów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewka.tak
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2018 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Pewnie, że można samodzielnie dobierać kosmetyki. No chyba, że masz problematyczną cerę, wtedy warto się skonsultować.
Ale wystarczy obserwować skórę po zastosowaniu kremu i wnioski nasuną się same. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|