Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
grahton33
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Norbisz
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2018 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Też uwielbiam polską kuchnię. Uwielbiam w szczególności tradycyjne pierogi i staropolskie potrawy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mundis
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2018 11:39 am Temat postu: |
|
|
Najbardziej smakują mi potrawy kuchni chińskiej, oraz tajskiej. Od dawna lubię jeść dania kuchni orientalnych, które są bardzo smaczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mardas
|
Wysłany: Czw Sty 11, 2018 11:37 am Temat postu: |
|
|
Najsmaczniejszym i zarazem najzdrowszym jedzeniem są dania przygotowywane na parze. Od nie dawna tylko w ten sposób przygotowuję sobie jedzenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hamdi11
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2018 3:29 pm Temat postu: |
|
|
To prawda, podobno dania na parze są naprawdę zdrowe. Niestety nie jest to prosta technika i nie każda osoba wie jak to zrobić. Dlatego ludzie po prostu smażą lub odgrzewają w mikrofali co nie jest zbyt zdrowe.
_____
Przewozy Kraków Ukraina |
|
Powrót do góry |
|
 |
ziutka
|
Wysłany: Wto Sty 16, 2018 7:07 am Temat postu: |
|
|
Jak już będziecie w Krakowie i chcecie sobie wejść gdzieś na dobry obiad, to polecam Wam bardzo Starą Zajezdnię. Mają bardzo różnorodne menu, także na pewno każdy coś dla siebie znajdzie, no a klimat restauracji jest nie do podrobienia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
olafasola
|
Wysłany: Wto Sty 16, 2018 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Też uwielbiam polską kuchnie  _________________ twin set sklep |
|
Powrót do góry |
|
 |
NadiaZ
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2018 10:36 am Temat postu: |
|
|
Dobre jedzenie to dla mnie przede wszystkim kuchnia włoska. Uwielbiam ją z względu na smakowite dania z makaronem i pizzę. _________________ obrusy owalne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franciszek
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2018 11:31 am Temat postu: |
|
|
Nawiązując do tematu forum to genialnym pomysłem są food trucki. Potrafią one poprawić humor nawet największego krawaciarza. Dodatkowo zwykle serwują bardzo oryginalne i smaczne jedzenie. U mnie istną furorę zgrywa pizza truck, który na większości konferencji jest rozrywany przez uczestników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Antoni21
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2018 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno musicie zwracać uwagę na to, gdzie kupujecie jedzenie. Osobiście polecam Wam rodzinne sklepiki, takie jak chociażby Kiszeczka, gdzie możecie kupić pyszną i zdrową wędlinę. Mi się bardzo podoba sposób, w jaki Twoją swoje wyroby. W http://www.kiszeczka.pl/_wyroby_/dziczyzna/ sami możecie się przekonać, dlaczego warto właśnie u nich robić zakupy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Moter
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2018 10:35 am Temat postu: |
|
|
Dla mnie dobrym jedzeniem jest np. tradycyjne danie obiadowe składające się z kotletów mielonych, ziemniaczków, oraz surówki z świeżych buraków. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kalip
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2018 9:41 am Temat postu: |
|
|
Ja z kolei bardzo lubię ryby. Najlepszymi potrawami są wg. mnie dania z łososia i tuńczyka takie jak np. steki z tuńczyka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marek334
|
Wysłany: Pią Lut 02, 2018 3:34 pm Temat postu: |
|
|
A co powiedziecie na wędzone oscypki, brundze, tatrzańskie sery? Uwielbiam takie prawdziwe sery wędzone olchą czy bukiem. Ilekroć wyjeżdżam do http://www.bacowka-bialypotok.pl/ to przywożę ich zapas. A wy lubicie takie góralskie smaki?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
andol
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2018 8:57 pm Temat postu: |
|
|
ja zaś uwielbiam sery,rózne, róznarakie pleśniowe, kremowe, i żółte http://kremowe.hochland.pl/ zwłaszcza do wina, taki ze mnie koneser |
|
Powrót do góry |
|
 |
matrix
|
Wysłany: Sro Lut 21, 2018 2:16 am Temat postu: Warszawa |
|
|
W warszawskiej restauracji na Pańskiej 85 mają pyszne jedzenie. Warto spróbować, zwłaszcza ich kaczki po pekińsku! Gwarantuję niezapomniany smak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|