Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
murarz57
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2016 8:03 pm Temat postu: szkolenia on line |
|
|
Szukam szkolenia on line dotyczącego marketingu. Może być też stacjonarnie. Czas zwiększyć swój zasób wiedzy i się rozwinąć. Niestety to co wiem już nie wystarcza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natalia_32
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2016 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Zerknij sobie na te szkolenia http://xannsem.com/szkolenia organizowane przez XannSEM. Masz do wyboru kilka tematów szkoleń w zależności od tego jakie zagadnienia z marketingu internetowego chcesz poznać. Ciekawe jest to szkolenie skierowane do przedsiębiorców. Według konspektu szkolenia tematyka jest bardzo interesująca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jagoda29
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2016 12:48 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo ciekawe szkolenie, nie powiem:) A powiedźcie mi, czy ktoś z Was brał pod uwagę siebie jako takiego szkoleniowca? Platforma na którą udało mi się ostatnio trafić, a konkretnie Get Smarter http://getsmarter.eu/pl/ , umożliwia bowiem rejestrację w charakterze specjalisty, dzięki czemu ma się możliwość wyrobienia swojej marki, a także przeprowadzania płatnych kursów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ferdek89
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2016 10:29 am Temat postu: |
|
|
W sumie teraz w dobie internetu takie szkolenia są co raz bardziej popularne,. Jednakże ja wolę tradycyjne gdzie będę miał kontakt z uczestnikami. Takie można powiedzieć warsztaty mają najlepsze rezultaty. Ostatnio u nas w firmie było organizowane szkolenie z rozwiązywania konfliktów w pracy prowadzone przez http://www.intra-biznes.pl/szkola-liderow/ Na prawdę muszę przyznać że to jedno z lepszych szkoleń w jakich brałem udział. Super atmosfera i profesjonalne podejście do tematu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia4012
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2016 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem lepiej inwestować w tradycyjne szkolenia, jakoś nie jestem przekonana do zdobywania wiedzy online. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda906
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2016 11:12 pm Temat postu: |
|
|
Nigdy nie brałam udziału w szkoleniach online, też mi się wydaje, że niewiele one dają. Jeżeli chodzi o branżę marketingu, warto wziąć udział w szkoleniach typu skuteczna kreacja reklamy, czy obsługa trudnego klienta. Moim zdaniem zagadnienia związane z budowaniem więzi z klientem czy negocjacjami przydadzą się w każdej firmie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kanady
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2016 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam za sobą kilka szkoleń online i w sumie jestem zadowolony, wiadomo, że to nie to samo, co szkolenia stacjonarne, ale również można przyswoić sporo przydatnych informacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marian
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2016 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Zobacz sobie takie szkolenia, warto wziąć udział w kreacji skutecznej reklamy i copywritingu, content marketing to dobre rozwiązanie, szczególnie gdy chcemy popracować nad wizerunkiem firmy w sieci. Szkolenia biznesowe to bardzo przydatna rzecz, ja wyniosłem z nich bardzo dużo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maleki00
|
Wysłany: Czw Mar 10, 2016 12:48 pm Temat postu: |
|
|
Coraz więcej szkoleń jest organizowanych w formie online, nawet niektóre szkolenia bhp są przeprowadzane w ten sposób. Ale usługi bhp to dużo szerszy temat, i zdecydowanie lepiej takie szkolenia organizować stacjonarnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szymonpiotrowski
|
Wysłany: Pon Mar 28, 2016 9:23 pm Temat postu: Szkolelnie BHP i PPOŻ Warszawa |
|
|
Szkolenia BHP i PPOŻ w Warszawie.
Profesjonalnie, sprawnie, na czas.
Tak aby Klient był zadowolony.
Dojeżdżają do Klienta i nie marnują czasu.
Udostępniają materiały szkoleniowe na swojej stronie: http://abc-hse.com
Polecam Pana Piotra. _________________ Szkolenia BHP i PPOŻ Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomkowiak
|
Wysłany: Pią Maj 13, 2016 12:27 pm Temat postu: Samodzielna Windykacja Online |
|
|
Samodzielna windykacja to poniekąd również szkolenie. (Szkolenie w praktyce)
I co najlepsze taka windykacja samodzielna jest jak najbardziej możliwa. Trzeba wyszukać dobrą platformę internetową do samodzielnej windykacji. Moim zdaniem dosyć dobra i popularna jest platforma http://vindicat.pl Dzięki platformie Vindicat jest się prowadzonym jak po sznurko, platforma sama podpowiada np. jak kontaktować się z dłużnikiem albo podsuwa wzory wezwań do zapłaty, not odsetkowych itp. Dużym plusem jest cena. Robienie tego całkowicie samemu nic nie kosztuje ale pochłania mnóstwo czasu i nie wiem czy jest tak skuteczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bialyk
|
Wysłany: Pią Gru 15, 2017 1:27 pm Temat postu: |
|
|
Jakoś do mnie nie przemawia forma szkolenia online zwłaszcza tego z dziedziny bhp. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DLis
|
Wysłany: Pią Gru 15, 2017 1:40 pm Temat postu: |
|
|
Nie wydaje mi się by było coś dobrego z takiego rodzaju szkolenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ajlar
|
Wysłany: Nie Gru 17, 2017 5:28 pm Temat postu: |
|
|
Mnie jakoś nie specjalnie przekonują szkolenia online. Wolę kurs/szkolenie z żywym człowiekiem. Stawiam na rozwój osobisty dlatego często biorę udział w szkoleniach. Aktualnie jestem w trakcie kursu trenerskiego w krakowskiej szkole STER http://www.szkolatrenerow-ster.pl/blog . To świetne szkolenie dla osób, które chcą pracować z grupą ludzi lub chcą podszkolić swoje umiejętności w pracy z ludźmi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurczak23
|
Wysłany: Pon Sty 15, 2018 2:20 pm Temat postu: |
|
|
Szkolenia online - bardzo mało o nich slyszalem. Czy taka forma szkolenia jest legalna i w pełni zastępuje zwykłe szkolenie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|